Diverse

Ultrabook la pret de producator de la Badabum.ro

Recomanda informatia!

Laptopuri-le sunt unele din cele mai folosite device-uri, acestea au inceput sa inlocuiasca clasicice calculatoare, desktop prin modul lor mai usor de a fi folosit, prin portabilitatea pe care o ofera, dar si prin dimensiunile mult mai reduse. 

Ultrabook-urile sunt laptop-urile ce vin cu un design mult mai slim, dar care nu afecteaza in vreun fel durata de viata a bateriei sau specificatiile tehnice. Acesta se doreste a fi in momentul de fata varful gamei in Romania. 

Sunt foarte multi producatori de ultraboo-uri pe piata, Asus este unul dintre cei care au dezvoltat o intreaga serie de astfel de produse, Apple, Samsung, Lenovo si multi altii. 

Preturile unor ultrabook-uri nu sunt cu mult mai mari fata de cel al laptop-urilor, diferenta fiind aici de performanta. 

Totusi, poti gasi ultrabook-uri la pret de producator de la Badabum.ro, acest magazin online oferind cele mai bune preturi de pe piata pentru aceste produse. Poti gasi o gama larga de produse, cu specificatii tehnice, cu dimensiuni si culori cat mai diverse. 

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *