Blazerele – Pentru femeile ce prefera o tinuta smart-casual

Recomanda informatia!

Din an in an doamnele vor sa devina din ce in ce mai serioase cu un aspect cat mai office peste tot, la cumparaturi, la promenadele din parc, cat si la munca, blazerele le ofera posibilitatea de a purta o tinuta office dar confectionate din materiale lejere cu o croiala lejera care le permite un aspect office fara prea sa se simta “sufocate” intr-o tinuta corporatista.

Depinzand de culoarea acestuia, daca sunt colorate pot fi purtate cu o rochie lunga, mulata pe corp, de preferinta de culoare neagra iar daca este de o culoare sobra rochia trebuie sa fie de o culoare care iese in evidenta. Blazerele se gasesc astazi intr-un numar foarte mare de modele si au un aspect futuristic adesea asta deosebindu-le de sacouri, deoarece sacourile au o tenta mai sobra, serioasa, o tinuta corporatista.

Atentie : Pantofii sunt un must la BLAZERE

Peste o rochita un blazer este ideal cu o pereche de pantofii cu toc inalt sunt o tinuta ideala dand purtatoareai un aer sofisticat pastrand un gram de feminitate mascat de o tinuta office.

La un eveniment moden un blazer cu o pereche de pantaloni de culoarea mustarului si o pereche de pantofi rosi creaza un look artistic, implicit, purtatoarei

Am dat raita recent prin magazine si am descoperit ca, pe departe cele mai cheap si frumoase le-am gasit la lanturile de magazine Inditex : Bershka/Zara/Stradivarius/Massimo Dutti. Cele mai frumoase mi s-au parut la Massimo Dutti insa sunt mai scumpe, dar croiala si materialul este deosebit, insa nici cele de la Bershka si Zara nu dezamagesc, Retailer-ul Inditex neincetand sa ne uimeasca cu modele din ce in ce mai futuristice si croielii din ce in ce mai deosebite.

Insa, nu exist mode pentru toata lumea si daca cumva sunteti din provincie datorita modelelor reduse din orasul natural va invitam sa dati o cautare la cuvintele : haine bershka, haine online, haine stradivarius unde veti gasi numeroase site-uri care va vor oferi foarte multe modele reusite de blazere.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *