Diverse

Poartă ce ți se potrivește! Stilul personal e la modă!

Recomanda informatia!

Indiferent de tendințele din modă, ceea ce rămâne la urmă este stilul personal. Tocmai de aceea, trebuie să învățăm să ne cunoaștem corpul și să ne configurăm garderoba ținând cont nu doar de tendințe, ci de ceea ce ne place și ne avantajează.

Poate că ai văzut la prezentarea de modă de la TV o rochie cu volane adorabilă sau o pereche de pantaloni cu turul lăsat minunați, dar dacă nu îți permite constituția corpului să le porți, pe tine vor arăta oribil. De aceea, trebuie să îți alegi hainele cu grijă, să îți scoată în evidență atuu-urile și nu defectele. Cu siguranță poți combina tendințele în modă cu preferințele tale vestimentare, pentru a îți crea un stil personal unic, care să te reprezinte.

Alege piese versatile, care se pot combina ușor pentru a crea mai multe ținute. Nu uita să îți cumperi măcar o rochie, care te va salva din orice impas. Jeanșii sunt printre piesele pe care le puteți combina cu o mulțime de lucruri. O pereche frumoasă de jeanși poate fi purtată cu tricouri, cămăși, pulovere, jachete și poți crea ținute casual, elegante, ba chiar și office. O cămașă frumoasă poate fi asortată atât cu blugi cât și cu fuste, tranformând instant ținuta, în funcție de accesorii și celelalte piese vestimentare.

Pe NEER găsiți rochii, bluze, pantaloni sau fuste la prețuri convenabile, cu care vă puteți reîmprospăta întreaga garderobă. Fiți sigure că alegeți câteva piese principale, pe care le puteți asorta și accesoriza diferit, pentru a crea ținute impresionante, care să atragă toate privirile celor din jur. Stilul personal trebui să vă definească, să vă reprezinte, să spună ceva despre voi. Tocmai de aceea, nu trebuie să faceți concesii doar de dragul modei, ci trebuie să adaptați moda la stilul vostru. Niciodată nu va funcționa în sens invers.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *