4 sfaturi pentru cercetarea unei companii inainte de interviu

companie

Recomanda informatia!

Este posibil sa fi petrecut ore intregi perfectionand CV-ul si scrisoarea de intentie pentru ca in sfarsit, sa primiti apelul de la angajator pentru a veni la un interviu, insa nu incepeti sa va relaxati.

A lua timp pentru a face cercetari inainte de interviul de angajare este diferenta dintre a castiga angajatorul si a-ti pierde sansa de a lucra in fata altcuiva.

In mod clar, ar trebui sa stiti cateva elemente de baza despre angajator, cum ar fi ceea ce fac, ce ofera, cine este publicul lor, unde au birouri si cine sunt membrii cheie ai conducerii. De asemenea, va ajuta sa aflati mai multe despre persoanele cu care va veti intalni. Astfel vei putea ajunge la salariu brut mult visat. Pentru a efectua mai multe simulari intra pe calculator salariu 2021.

Veti putea da un raspuns inteligent atunci cand managerul de angajare va intreaba ce stiti despre companie si potentialul dvs. de potrivire. Puteti folosi cunostintele dvs. despre companie pentru a pune impreuna cateva intrebari bune pentru momentul in care este timpul sa puneti intrebari in timpul interviului de angajare. Iata sfaturi despre unde sa mergeti pentru a afla informatii despre companie.

Site-ul companiei

Companiile depun mult efort in site-urile lor web deoarece sunt instrumente excelente pentru promovarea marcilor lor si atragerea de noi talente.

Chiar si compaiile mici ofera o forma de informatii pentru a va ajuta sa va pregatiti pentru un interviu de angajare. Consultati sectiuni precum „Despre noi” pentru a afla despre elementele de baza ale companiei, „stiri / Comunicate de presa” pentru a fi informat cu privire la ultimele stiri si evolutii ale companiei, „Management”, unde va puteti familiariza cu nume importante si puteti vedea detalii despre cine conduce departamentul in care doriti un loc de munca si „Locatii”, astfel incat sa vedeti unde sunt amplasate birourile.

Conturi de socializare

Nu fiecare angajator va avea un cont Facebook, Twitter sau Instagram, dar pentru cei care au, sunt resurse usor de parcurs pentru a extrage rapid o multime de informatii.

Prin ceea ce posteaza si prin tonul postarilor lor, puteti afla multe despre o companie si cultura companiei acesteia.

Fotografiile si videoclipurile postate pe aceste site-uri va pot oferi, de asemenea, o idee despre codul vestimentar, mediul de lucru si va pot arata chipurile unor persoane importante.

Solicitantii de locuri de munca ar trebui sa foloseasca, de asemenea, site-uri de specialitate pentru a vedea ce au de spus angajatii companiei despre asta.

LinkedIn

LinkedIn este deosebit de util, deoarece ofera majoritatea a ceea ce ofera alte conturi de social media, dar mai mult. Prin aceasta vrem sa spunem ca va poate pune direct in legatura cu persoanele din organizatie. Cititi mai multe despre persoanele pe care le veti intalni, precum managerul de resurse umane, seful departamentului pentru locul de munca dorit si alti lucratori care ar putea lucra in acelasi departament.

Puteti chiar sa cautati persoane care erau in companie si sa gasiti persoana care ar fi putut ocupa slujba pe care o cautati. LinkedIn este mult mai mult o platforma profesionala de social media, deci va puteti astepta ca pagina sa sa includa stiri orientate spre afaceri care va pot ajuta sa va pregatiti pentru interviul de angajare.

Stiri online / stiri din industrie

Daca doriti sa impresionati cu adevarat, cititi si stirile din industrie si aflati ce se intampla in spatiu, astfel incat sa puteti purta o conversatie inteligenta. Angajatorii sunt impresionati de solicitantii care nu numai ca isi cunosc afacerea, ci si despre piata si concurentii sai.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *