Diverse

Asigurare medicala pentru calatorie cu acoperire completa

Recomanda informatia!

Calatoriile in strainatate presupun costuri ridicate, din punct de vedere al costurilor care pot aparea in ceea ce priveste sanatatea ta, acestea pot fi acoperite cu o polita de asigurare medicala pentru calatorie potrivita, care poate fi accesata pentru perioada petrecuta in strainatate sau in cazul in care calatoresti foarte des in scop turistic sau de afacere, atunci poti sa iti alegi o asigurare pentru un an intreg. In ceea ce priveste acesta asigurare Gothaer vine in ajutorul clientilor oferindu-le posibilitatea de a alege polita perfecta pentru ei.

Gothaer este unul din cei mai importanti asiguratori de la noi din tara, care ofera clientilor sau polite de asigurari foarte avantajoase, cu servicii de calitate, dar si pachete de reasigurare, pe care le ofera cu parteneri internationali foarte puternici.

Asigurarea pentru calatorii My Travels

Acesata asigurare medicala pentru calatorie permite extinderea pana la un an, pentru persoanele care calatoresc foarte des in interes de serviciu sau in scop turistic. Acesta ofera posibilitatea unui numar nelimitat de calatorii, pe care nu trebuie sa le anunti, dar care nu au voie sa depaseasca 45 de zile, toate acestea la un pret foarte avantajos.

Suma asigurata este una de 30.000 de euro si este valabila pentru o acoperire teritoriala totala.

In acesta suna asigurata sunt cuprinse o multime de daune cum ar fi cele de asistenta medicala de urgenta in care sunt incluse atat diagnosticarile, constulatiile, tratamentul, medicatia, interventiile chirurgicale si chiar cele stomatologice. Transportul medical este si el inclus in limita a 5000 de euro si chiar servicii de repatriere in caz de imposibilitate de deplasare sau in caz de deces.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *