Diverse

Cele mai ieftine aspiratoare sunt pe Tonis.ro

Recomanda informatia!

Tipurile de aspiratoare si accesoriile pentru curatenie au inceput sa fie din ce in ce mai diversificate, oferind o gama cat mai larga de produse in acest domeniu, de la cele mai profesionale aspiratoare pana la cele mai simple, pentru uz casnic. De aceea, un aspirator nu trebuie neaparat sa fie cel mai profesional si complex pentru a ne fi util, trebuie doar sa corespunda necesitatilor si caracteristicilor casei dumneavoastra. Un simplu aspirator ieftin precum cele de pe Tonis.ro va pot satisface toate dorintele.

Printre cele mai importante functii ale unui aspirator care ne pot sau nu fi utile, se numara:

Puterea de aspirare

Este o prima functie de care trebuie sa tinem cont atunci cand alegem un aspirator. O putere foarte mare de aspirare (wati) este utila, in special in cazul suprafetelor mari si a covoarelor sau mochetelor confectionate din materiale mai greu de aspirat. Puterea de aspirare trebuie sa fie in echilibru si cu silentiozitatea aspiratorului si consumul de energie electrica. De exemplu, pentru uzul casnic nu este recomandat un aspirator cu o putere maxima, deoarece efectul este acelasi, diferenta fiind consumul de energie mai mare.

Functiile suplimentare

Aici se incadreaza aspiratoarele cu apa utilizate pentru curatarea in profunzimea covoarelor si a altor obiecte de acest gen, aspiratoarele cu filtrare in trepte sau cele antibacteriene folosite pentru saltele, paturi, fotolii, canapele, asigurand o igiena foarte buna pentru acestea.

Accesoriile pentru aspiratoare

Aici se incadreaza furtunurile, capetele de aspirat, sacii de colectare a prafului si murdariei. Trebuie sa tineti cont de aceste accesorii in cazul in care, de exemplu aveti animale de companie, doriti sa curatati si locurile mai greu accesibile. De exemplu, in cazul in care aveti animale de companie puteti opta pentru un capat special de curatare a parului de animal pentru orice suprafata.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *