Cum sa reduci cheltuielile unei nunti organizate la restaurant

Recomanda informatia!

In cele ce urmeaza va vom prezenta cateva recomandari pentru a reduce costuri unei nunti organizate in restaurant -Fiti pregatiti sa va organizati petrecerea duminica. Marea majoritate a cuplurilor aleg sa isi organizeze nunta sambata. Daca va hotariti sa faceti nunta duminica atunci veti gasi mai multe locatii care nu sunt inchiriate deja cu cel putin un an inainte si restaurantele vor fi dispuse sa ofere discounturi generoase. -Daca nu duminica, atunci poate preferati vinerea. Din ce in ce mai multe cupluri se hotarasc sa se casatoreasca vinerea. Astfel rudele sau prietenii care calatoresc de departe pot petrece un week-end cu tinerii casatoriti, se pot odihni un week-end intreg pana sa inceapa o noua saptaman de lucru. Atentie insa la recomandarile pe care biserica ortodoxa le-ar putea avea in vigoare pentru anumite vineri din an, daca va ganditi la o nunta in biserica, urmata de petrecere la restaurant. -Ce parere aveti despre o nunta in extra-sezon? O nunta in extra-sezon inseamna o nunta organizata din martie in mai sau din septembrie in noiembrie. Majoritatea cuplurilor doresc sa isi organizeze nunta vara. Dar o nunta primavara, sau in septembrie cand este inca frumos si cald, sau in pragul iernii poate fi la fel de frumoasa, dar si mai important, mult mai ieftina. Depinde doar de voi cum va organizati cea mai frumoasa zi din an. De asemenea nu este de neglijat nici meniul de nunta. – Poate fi riscant, dar uneori se merita – o nunta organizata doar cu o luna, doua inainte. Nu toate locatiile sunt inchiriate pentru fiecare vineri, sambata sau duminica din an cu cateva luni inainte. Unele zile calendaristice raman disponizile pana ultimul moment. Daca sunteti dispusi sa riscati, managerii de restaurante vor fi dispusi sa va ofere discounturi impresionante.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *