Diverse

Firma de Transport Moloz in Bucuresti si Judetul Ilfov

Recomanda informatia!

Atunci cand aveti o lucrare de constructie, de renovare sau demolare aveti nevoie si de servicii suplimentare.

Firma noastra va pune la dispozitie serviciile de care aveti nevoie in aceste situatii:

  1. Transport moloz
  2. Debarasare moloz
  3. Inchiriere container moloz
  4. Inchirieri Bobcat
  5. Transport nisip
  6. Transport pietris
  7. Transport pamant
  8. Lucrari Cilindru Compactor
  9. Lucrari miniexcavator

Firma noastra – transport-containere.eu – este o afacere axata pe transport, in special in transportarea materialelor ca: moloz, nisip, pietris si pamant. Accentul nostru este 100% pe satisfactia clientilor nostri, pe indeplinirea asteptarilor acestora, sa fim eficienti in modul nostru profesional de lucru si, in plus, sa respectam programele stabilite anterior convenite cu clientul.

Pentru serviciul de transport moloz, trebuie sa luati in considerare ca nu toate materialele de constructii pot fi reciclate, iar produsele contaminate sau periculoase trebuie eliminate corect. Acestea includ si molozul. Transportul molozului necesita un certificat special pentru vehicul si pentru transport. Deversarea ilegala de deșeuri industriale in zonele de drenaj natural, de apa sau de uscat care nu au fost desemnate legal drept depozite de deseuri, poate duce la urmarirea penala și ulterior la aplicarea unor amenzi nedorite.

Pentru a finaliza orice lucrare de constructie aveti nevoie de putin ajutor. Uneori spatiul nu este suficient pentru depozitarea molozului care ramane in urma constructiilor si atunci aveti nevoie sa inchiriezi un container pentru moloz, alteori termenele limita sau un ajutor suplimentar va cer sa apelati la inchirierea unui Bobcat, a unui cilindru compactor sau a unui miniexcavator. Pentru constructia propriu zisa aveti nevoie de materiale ca: nisip, pietris sau pamant.

Toate aceste servicii le puteti gasi intr-un singur loc la preturi avantajoase. Echipa noastra este formata din oameni cu experienta care va vor ajuta si va vor indruma sa luati cele mai bune decizii in oricare dintre serviciile la care veti dori sa apelati.

Suntem o companie dedicata transporturilor, cu ani de experienta. Firma de incredere, lucram atat cu companii de productie cat si cu persoane fizice, avem o flota mare si variata de servicii. Acoperim integral toate zonele din Bucuresti si din judetul Ilfov.

Va asteptam cererile si intrebarile la numarul de telefon  0770275265 sau pe adresa noastra de mail office.ecotrans@yahoo.com .

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *