Diverse

Servicii complete de catering in Bucuresti de la PremierCatering.ro

Recomanda informatia!

PremierCatering este o firma ce ofera servicii de catering la standarde de calitate inalte, disponibile pentru clientii din Bucuresti, care doresc sa profite de niste servicii profesionale. Activitatea celor de la Premier este una foarte larga, ce se desfasoara de peste 10 ani, timp in care s-au perfectionat in pregatirea unor macaruri gustoase, dar si in trasportul eficient si la timp la domiciliul clientilor. Portofoliul clientilor este unul foarte larg, ce cuprinde nume mari, precum Camera de Comert, Universitatea Politehnica din Bucuresti sau Academia Romana.

Serviciile celor de la Premier Catering

In ceea ce priveste serviciile oferite de firma de catering din Bucuresti, acestea sunt unele complete in care gasim, atat meniurile de mancare si transportul, cat si aranajarea preparatelor la mese, curatenia si servirea preparatelor.

Toate preparatele sunt gatite de bucatari cu o vasta experienta in domeniu, care s-au perfectionat in timp reusind sa faca preparate cu un gust rafinat, pe placul clientilor. Pe langa felurile de baza, aici putem sa gasim si deserturi, pe care clientii nostri le-au apreciat foarte mult.

Meniurile Premier Catering

In ceea ce priveste meniuri, cei de la Prmier au pregatit meniuri specifice pentur diferite tipuri de activitati, precum cele destinate firmelor corporate, cu meniuri specifici pentru seminarii, training, prezentari sau open evening, dar si cu meniuri pentru petreceri, aici gasind atat meniuri pentru petreceri in cluburi, cat si meniuri pentru aniversari sau petreceri de copii. In plus, aici gasim si meniuri, adresate unor categorii restrase de consumatori, ce contin meniuri vegetariene sau octolactovegetariene.

Toate meniurile propuse de cei de la Premier Catering, sunt create special pentru aceste evenimente, dar ele pot fi personalizate in functie de preferintele fiecarui client sau de specificul evenimentului dorit.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *