Diverse

Piatra pe cabina de dus? Foloseste o solutie anticalcar

Recomanda informatia!

 

Apa dura are o multitudine de efecte negative. Poti rezolva o parte din acestea cu o instalatie de purificare a apei, insa ce te faci cu petele de rugina, de calcar sau cu depunerile de piatra de pe robineti si instalatiile sanitare, ce raman in urma? Ei bine, in aceasta situatie, este cazul sa iti indrepti atentia spre anumite produse de curatenie care sa poata face fata acestor pete foarte daunatoare. Poti aplea, pentru randament maxim, la solutiile anticalcar, cu o eficienta sporita si rezultate dovedite. Aceste solutii sunt deosebit de indicate pentru a indeparta cele mai greu de scos pete de calcar, piatra si rugina de pe suprafete de tot felul, de la ceramica, la plastic si sticla.

3 motive pentru care sa alegi solutiile anticalcar

anticalcar lichid

O solutie anticalcar, pe care o puteti comanda, spre exemplu, din magazinul online DaCris94.ro, este o rezolvare mai mult decat eficienta la urmele lasate de apa dura pe suprafetele de tot felul, cele care intra in contact direct cu aceasta. De la urme razlete de calcar, pana la depuneri de piatra si rugina cea daunatoare, toate isi gasesc un sfarsit cu ajutorul anticalcarului lichid. Fie ca se opteaza pentru recipientul de 575 ml cu pulverizator, ori pentru canistrele cu capacitati mai mari, aceasta solutie anticalcar este deosebit de utila in toate gospodariile si spatiile. Iata trei beneficii pe care le aduce folosirea solutiei anticalcar, care pot fi transpuse si in motive pentru care sa folosesti acest produs de curatenie:

  • Obtinerea curateniei desavarsite – pentru multe persoane, curatenia desavarsita este o trasatura a unui camin fericit sau a unei afaceri reusite, drept pentru care solutia anticalcar este deosebit de necesra.
  • Indepartarea petelor – cu formula sa speciala, bazata pe acizi organici si anorganici, dar si pe tensioactivi anionici, printre altele, solutia anticalcar este deosebit de puternica. Folosirea ei garanteaza distrugerea petelor de rugina, calcar si piatra
  • Bunul mers al instalatiilor sanitare – aceste depuneri de calcar, piatra si rugina pot dauna grav bunului mers al instalatiilor electrice. Acestea pot sa corodeze de la depunerile cauzate de apa dura, drept pentru care indepartarea 100% a acestor depuneri de pe suprafata instalatiilor sanitare determina un randament mai bun al lor.

Prin urmare, exista suficiente motive pentru care sa se apeleze la o solutie anticalcar de la DaCris94.ro. Fie ca se ia in seama doar aspectul inestetic al acestor depuneri, ori si implicatiile lor in raport cu buna functionare a robinetilor si instalatiilor electrice, solutiile anticalcar isi dovedesc utilitatea desavarsita.

Solutiile anticalcar de la DaCris94.ro – sursa de curatenie

Anticalcarul lichid de la DaCris94 este deosebit de util atat pentru uz casnic, cat si pentru uz industrial, datorita dozajului sau. El poate fi gasit in:

  • Recipient de 575 ml cu pulverizator
  • Canistra de 5 l
  • Canistra de 20 l

De asemenea, pe Dacris94.ro, acest produs este disponibil si vrac. Demonstrandu-si utilitatea desavarsita in lupta cu calcarul, rugina si depunerile de piatra, aceasta solutie anticalcar este utila in orice spatiu. Pentru uz casnic, rezultatele folosirii ei se masoara in curatenie desavarsita si camin fericit, iar pentru spatiile industriale, in randament excelent al instalatiilor sanitare si robinetilor.

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *