Diverse

Modul Dark pentru WhatsApp este “pregatit” dar numai pentru cativa utilizatori

Recomanda informatia!

Functia mult asteptata- modul dark pentru WhatsApp este in sfarsit pregatita pentru lansare, potrivit utilizatorilor care au testat-o ​​deja.

Aplicatia de mesagerie detinuta de Facebook a preluat tema dark de luni intregi, desi inca trebuie sa anunte o data de lansare sau chiar sa comenteze oficial despre ea.

Tema dark functioneaza pentru Android, iar tema dark a iOS-ului este aproape setata pentru lansare, desi mai are nevoie de cateva modificari minore inainte de a fi lansata pe iPhone și iPads.

„Este ceva ce WhatsApp poate repara in 15 minute”, a explicat site-ul. „Adevarata problema este ca nu stim cand o vor face.”

Actualizarea este conceputa pentru a reduce stralucirea ecranului prin inlocuirea bulelor de culoare deschisa si a bulelor de mesaje cu culori mai inchise.

Modul dark usureaza mai putine mesaje in conditii de luminozitate scazuta, impiedicand, de asemenea, aplicatia sa nu scurga mai multa baterie.

Multe alte aplicatii populare includ deja functia, inclusiv aplicatia Messenger detinuta de Facebook.
Desi utilizatorii WhatsApp si-au dat seama de o modalitate de a folosi mult asteptata functie de mod dark din aplicatia de mesagerie populara. Un bug descoperit in versiunea Android a WhatsApp-ului ii permitea utilizatorilor sa testeze in secret tema dark inainte de lansarea oficiala.

Metoda a fost distribuita pe scara larga pe retelele de socializare la inceputul lunii decembrie, ceea ce implica trimiterea unui link YouTube catre un contact din aplicatie.

In prezent functioneaza numai pentru utilizatorii care ruleaza versiunea beta a aplicatiei pe un telefon cu Android 10 instalat. WhatsApp nu a raspuns imediat la o solicitare de comentarii de la The Independent, dar nu comenteaza, de regula, functiile inedite.

WaBetaInfo a raportat ca alte actualizari preconizate pentru aplicatie includ un mod de date scazute si introducerea suportului Haptic Touch pentru dispozitivele iOS.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *