Arta-Cultura

Afla cum iti poti amenaja locuinta in renumitul stil Feng Shui

Recomanda informatia!

Iti doresti sa ai parte de o locuinta cat mai placuta? Atunci trebuie sa ai grija sa creezi un mediu care iti va influenta energia. Daca vrei o casa cat mai relaxanta si cat mai placuta trebuie sa ti cont de cele cinci elemente : pamantul, metalul, apa , lemnul si focul.

   Amenajeaza-ti locuinta asa cum iti doresti

Specialistii Feng Shui sustin ca modul in care amplasezi piesele de mobilier , culoarea acestora dar si materialul iti va influenta in bine viata. Te poti bucura de armonie doar daca vei respecta in cel mai mic detaliu regulile mentionate mai jos.

Pana la urma Feng Shui tine de organizarea locului si eliberarea spatiului in care locuiesti de obiecte inutile. Acceseaza reginele.ro pentru a afla mai multe detalii despre cum sa iti aranjezi locuinta.

Pentru inceput trebuie sa renunti la toate obiectele pe care nu le mai folosesti. Este necesar sa elimini lucrurile pe care nu le-ai mai utilizat de o perioada buna de timp. Ordinea si disciplina trebuie sa fie doua principii de la care nu trebuie sa te abati. Este necesar sa ai ordine in dulapuri, sertare si cutii.

Alegerea mobilei si pozitionarea acesteia conteaza. Canapeaua si fotoliile trebuie sa se regaseasca in dreptul usilor si este bine sa folosesti cat mai putin mobilier. Cel mai bine este sa renunti la piesele masive si sa alegi produse cu un stil minimalist.

Piesele de mobilier trebuie sa aiba colturile rotunjite. Mobila dintr-o locuinta trebuie sa aiba colturile cat mai rotunde pentru a aduce echilibrul in acea casa. In plus este bine sa eviti cactusii.

Foloseste cat mai multe oglinzi. Oglinzile au puterea de a multiplica. Daca vrei sa ai parte de o viata sociala cat  mai activa plaseaza o oglinda in living pentru a atrage cat mai multi musafiri. Daca vrei o viata mai buna atunci trebuie sa pui oglinda in dreptul mesei in living sau in bucatarie.

Usile si ferestrele trebuie sa fie cat mai mari si cat mai bine luminate. Nu le bloca prin diverse obiecte deoarece vor bloca si energia casei.

Ca sa poti atrage energia pozitiva trebuie sa te inconjori cu obiecte dragi, asa cum ar fi : fotografii de familie, cadouri primite din partea celor dragi sau suveniruri din calatorii.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *