Internet

TRACPOINT, un mini mouse fara fir

Recomanda informatia!

Swifpoint Inc propune un trackpoint extrem de simpatic, un mouse fara fir. Si care, pe langa toate acestea, poate fi folosit pe post de telecomanda pentru prezentari. Produsul ultra compact care a facut obiectul unei strangeri de fonduri pe Indiegogo se numeste TRACPOINT.

Drept urmare, daca esti un gamer sau desenator in PAO, TRACPOINT nu este facut pentru tine. In schimb, daca esti un utilizator obisnuit, care are obiceiul sa faca tot felul de prezentari la locul de munca, atunci TRACPOINT este produsul ideal pentru tine.

TRACPOINT, mic dar practic. In realitate, TRACPOINT este ceea ce numim in domeniul informatic un trackpoint sau ceea ce unii numesc un mouse inversat. Particularitatea acestuia din urma este ca nu se foloseste cu fir. Opereaza cu Bluetooth 4.0 pentru a putea comunica cu un laptop. Extrem de usor, iti permite sa ai deplin control asupra cursorului chiar daca nu dispui de o suprafata foarte generoasa.

Se tine cu deosebita usurinta in mana si poate fi folosit de oricine fara probleme. In plus, se poate folosi pe post de telecomanda pentru prezentarile PowerPoint. Este furnizat alaturi de un software. Un software care ii permite sa se puna in evidenta zone din prezentare sau anumite legaturi. De notat este ca, in ciuda dimensiunii sale mici, este dotat cu patru butoane care permit realizarea unor actiuni. Este dotat si cu o baterie interna care se incarca via unui port USB. Este propus la un pret de 80 de euro pe Indiegogo.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *