Internet

Asigurare pentru transplant cu celule stem de la Gothaer

Recomanda informatia!

Gothaer este unul din cei mai importanti pioni din piata asigurarilor din Romania, acesta vine intampinarea nevoilor clientilor cu polite de asigurare avantajoase, disponibile pentru arii largi de activitati, cu asigurari precum cele casco, de locuinta, medicale sau pentru afaceri. Aceste asigurari pot fi accesate prin intermediul oricarui broker sau agent de asigurari autorizat, la unul din sediile din Bucuresti sau online pe site-ul www.gothaer.ro

Asigurarea pentru transplant cu celule stem

In ceea ce priveste acesta polita, ea este o asigurare avantajoasa pentru transplant cu celule stem, valabila pentru toate persoanele care le-au fost recoltate la nastere acest tip de celule si care sunt in posesia unui depozit intr-o banca specializata, dar si parintilor sau fratilor acestora. Aceste celule stem sunt prelevate la nastere din cordonul ombilical sau din placenta, acestea sunt cele mai importante locuri de unde pot fi recoltate, dar si cele cu cea mai mare pondere.

Acoperirea acestei asigurari pentru transplat cu celule stem

Aceasta asigurare acopera costurile necesare transplantului de celule stem, la orice clinica din Romania sau Europa, cu o suma asigurata pentru acesta in limita a 50.000 euro. In cheltuielile si costurile asigurate sunt incluse si plata serviciilor de specialitate, testele si procedurile pre-tratament, precum si tratamentul efectelor secundare.

Efectele secundare sunt si ele incluse in chetuielile asigurare, dar doar cele care apar in maxim 12 luni de la efectuarea transplantului. Exista si alte cheltuieli suplimentare pentru transportul pacientului pentru transplant, pentru vizitele medicale sau pentru tratamentul pre si post transplant, toatea acestea fiind asigurate cu o suma de pana in 7000 de euro.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *