Internet

Stefan Birica – fostul director al Terenurilor si Padurilor

Recomanda informatia!

Stefan Birica, nascut in 1960 pe 1 octombrie a avut o viata plina de succese in viata sa profesionala. Stefan Birica si-a lansat un blog pentru a putea fi mai aproape de oameni si pentru a putea gasi informatii despre el.

Informatii despre Stefan Birica

Stefan Birica a fost Director al Terenurilor si Padurilor in timpul mandatului domnului Gheorghe Flutur la Ministerul Agriculturii. Acum acesta ocupa functia de manager executive la GigaWatt Global Company si este unul dintre putinii pioneri ai energiei solare din Romania. Doreste impreuna cu cei de la Gigawatt sa aduca energia solara in Romania la un nivel ridicat. Timp de 15 ani, a fost partener si consultant in probleme diplomatice.

In prezent, Stefan Birica, pe langa functia ocupata la GigaWatt Global Company este si lector universitar la Universitatea Bioterra. In cadrul univeristatii, Stefan Birica preda cursuri de Drept Comunicar European si Drept administrativ. In trecut, Stefan Birica a obtinut titlul de doctor in Stiinte Fitosanitare, moment in care a publicat cartea “Legislatie Fitosanitara”. Intre timp a mai absolvit si Facultatea de Drept, dar si cursurile Institului Diplomatic Roman.

Stefan Birica si Biserica Sfantul Anton

In 2013, pentru fabuloasa contributie adusa la restaurarea picturii de la Biserica Domneasca Sfantul Anton – Curtea Veche, Stefan Birica a fost onorat cu diploma de onoare Sfintii Imparati Constantin Si elena, inmanata chiar de Preafericitul Parinte Patriarh Daniel.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *