Diverse

Asigurarea Casco Go de la Gothaer

Recomanda informatia!

Gothaer Asigurari si Reasigurari este o firma ce ofera clientilor o diversitate larga de polite de asigurare, foarte avantajoase, dintre acestea putem numii polita de asigurare casco, asigurarea pentru locuinta, asigurarea medicala, asigurarea pentru calatorii si chiar asigurarea pentru transplant cu celule stem.

Asigurarea Casco

Polita de asigurare Casco Go de la Gothaer, este o asigurare ce se diferentiaza de concurenta printr-un cost de achizitie forte accesibil, printr-un pachet complet de ricuri acoperite, prin promptitudinea in solutionarea daunelor si decontarea rapida dintre asigurator si service, dar si printr-o retea de peste 200 de unitati reparatoare aflate pe teritoriul Romaniei. 

O astfel de asigurare iti ofera asigurarea unor riscuri precum avarii, furt vandalism si este creata special pentru conditiile economice actuale. 

Pentru a putea beneficia de o astfel de asigurare trebuie ca suma asigurata sa nu depasesca 8000 de euro, iar masina ta sa aiba o vechime cuprinsa intre 4 si 10 ani. 

In privinta modalitatii de plata pentru o astfel de asigurare, poti opta pentru plata in rate, iar incepand cu a doua rata de plata, ai un termen de 15 zile de gratie pentru achitarea acesteia.

O astfel de asigura o poti incheia foarte rapid prin intermediul mediului online, acest mediu iti ofera posibilitate de emitere rapida a asigurarii direct de pe siteul www.gothaer.ro.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *