Diverse

Carusel de bebe sau cum sa iti inveti copilasul sa adoama singur

Recomanda informatia!

Carusel de bebe achizitioneaza parintii sau viitorii parinti care stiu cate ceva despre ingrijirea si cresterea noului membru al familiei. Fie ca aleg varianta de a se documenta singuri, de pe internet si carti pentru parinti, fie ca aleg varianta de a afla direct de la sursa: prietenii si cunostintele care au trecut deja prin perioada de acomodare cu prichindelul, parintii vor afla repede cat de important este somnul pentru un belelus si cum il pot obisnui pe cel mic sa adoarma linistit, fara probleme legate de ora de somn. Caruseul muzical de patut este unul dintre trucurile la care pot apela parintii pentru a-si pregati bebelusii pentru ora de somn. Click aici: https://www.ilbambino.ro/carusele-muzicale-pentru-copii/ pentru a vedea oferta Ilbambino de carusele muzicale pentru patut.

Carusel de bebe pentru patut – ce face defapt

Carusel de bebe pentru patut vei cumpara daca vrei sa te asigur ca dupa baita de seara, urmata de un masaj relaxant, cel mic nu isi va schimba starea atunci cand va realiza ca il pui in pat pentru a se culca.

Un carusel pentru patut este acel dispozitiv care se prinde de marginea laterala a patutului, chiar deasupra bebelusului. De carusel sunt prinse jucarii in forme diverse, de plus sau alte materiale moi si viu colorate, care ii vor atrage atentia bebelusului. Acestea se vor roti deasupra copilasului, iar in incercarea de a urmari jucariile, ochii copilasului vor obosi iar pentru acesta va deveni aproape imposibil sa stea treaz.

Anumite modele de carusel pentru patut au proiector, care va realiza adevarate spectacole de lumini pe tavanul camerei. Bebelusul va fi cu adevarat uimit de ceea ce se petrece pe tavan, intrega atomosfera ii va crea mediul propice pentru un somn linistit pentru intreaga noapte, sau, pana atunci cand se va trezi pentru a lua masa din timpul noptii.

Melodiile care insotesc miscarea jucariilor si spectacolul de lumini sunt potrivite pentru a indeplini scopul caruselului pentru patut: cel de a-l pregati pe bebelus de somn intr-un mod placut.

Caruselele de bebe pot fi folosite oricand

Daca consideri ca prichindelul tau este deja obisnuit cu alt proces inainte de somn, proces care implica faptul ca trebuie sa il plimbi prin casa pana atipeste, poti incerca sa mergi in cerc, in sensul invers acelor de ceas. Miscarea ii va obosi ochisorii prichindelului, care se vor inchide aproape fara ca acesta sa se poata impotrivi.

Cu cat este mai mic, cu atat este mai usor sa il obisnuiesti pe cel mic cu un program corect de somn si un proces de adormire simplu, care sa nu iti dea batai de cap. Un carusel de bebelusi este cea mai simpla metoda de a-l tine ocupat pe cel mic, care pare de-a dreptul hipnotizat de culorile jucariilor si miscarea acestora, in timp ce pe fundal se va derula o melodie linistita, de leagan, care ii va induce celui mic o stare de liniste si relaxare, prielnica pentru ora de somn.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *