Led Zone va ofera tuburi cu leduri pentru a ilumina eficient

Recomanda informatia!

Tuburile cu led au înregistrat o creștere semnificativă în rândul celor care au renunțat la mijloacele de iluminat tradiționale și au optat pentru ceva care, în timp, reduce costurile la curentul electric și are un grad mare de durabilitate.

Tehnologia led – metoda de iluminare de lunga durata

Până acum, cele mai populare sisteme de iluminare erau becurile cu incandescență sau cele fluorescente. Din dorința de a crea un obiect de iluminare mai eficient și cu un consum mai mic de energie electrică, a apărut ledul. De precizat ca tuburile cu led sunt economice și produc o lumină optimă pentru spațiile de lucru și mediile publice în care sunt montate. LED-ul este acronimul de la Light Emitting Diode și, spre deosebire de becurile fluorescente sau cele incandescente, nu conține gaze sau filamente și este mult mai durabil și rezistent.

Becurile cu led pot genera economii mari de curent în timp și pot ajunge la o durată de viață de până la 60.000 de ore, așadar întreținerea și înlocuirea lor se va face mult mai rar. Tuburile cu led nu sunt zgomotoase și pot emite o gamă largă de tonuri de culoare a luminii, motiv pentru care acestea pot fi folosite în multe medii, precum spectacole sau evenimente stradale. Pornirea este instantanee, imediat după ce curentul electric străbate seminconductorul.

Tuburi ce emit lumina de culoare alba, alba rece si alba cald

Magazinul online led-zone beneficiază și distribuie o gamă largă de tuburi cu led, cu suporturi incluse, grilaje, cu becuri mate sau clare și de toate dimensiunile. Puteți alege în funcție de tensiune, putere și culoarea luminii pe care v-o doriți. Livrarea este gratuită pentru comenzi mai mari de 300 de lei.

 

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *