Diverse

4 sfaturi despre cum sa alegi o combina frigorifica Beko

Recomanda informatia!

Mai jos veti gasi cateva dintre principalele criterii de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa iti alegi o combina frigorifica de la Beko!

Spatiul interior

Principalul motiv pentru care optezi pentru o combina frigorifica BEKO, in locul clasicului frigider, e spatiul de refrigerare si de congelare mai mare. Dar combinele sunt si ele de dimensiuni diferite, ca sa raspunda tuturor gusturilor si exigentelor. De exemplu, o familie tanara, care primeste des musafiri, poate alege o combina de dimensiuni mai mici, dotata cu un suport special pentru sticle (ca sa aiba in orice moment bauturi reci la indemana).

Unei familii mai numeroase, preocupata sa-si hraneasca sanatos copiii si care cumpara multe fructe si legume, ii prinde bine un model de combina frigorifica BEKO prevazuta cu un sertar special pentru depozitarea acestor alimente (un sistem special de luminare face ca procesul de fotosinteza sa continue pe toata durata depozitarii, iar umiditatea si temperatura sunt mentinute la valori optime, pentru ca alimentele sa-si pastreze prospetimea).

Consumul de curent

Cele mai avantajoase modele de combine frigorifice din acest punct de vedere sunt modelele incadrate in clasa de eficienta energetica A+++, care consuma tot atata energie cat un bec! Deci, economisesti bani frumosi.

Sistemul de racire

Poti alege intre racirea clasica (frigider cu decongelare automata si congelator cu decongelare manuala) si racirea No Frost, pentru congelator sau full No Frost, pentru toata combina (sistemul No Frost impiedica formarea ghetii in interiorul aparatului frigorific, asa incat nu va mai fi nevoie sa-l dezgheti periodic).

Dotarile speciale

Modelele noi au incorporate diferite functii menite sa iti faca viata usoara. De exemplu: filtrul pe baza de carbune natural, care elimina mirosurile neplacute; dispozitivul special pentru racirea si dozarea apei, functia de congelare rapida a alimentelor, reglarea electronica a temperaturii si a umiditatii etc. Iar daca esti dependent( a) de stiri, ia-ti o combina cu televizor incorporat!

sursa: libertatea.ro

Acum ca ai citit principalele sfaturi in cum sa iti cumperi o combina frigorifica BEKO, te asteptam la cumparaturi in magazinul online Rombiz!

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *