Curatenia e solicitanta? Caruciorul profesional minimizeaza efortul!

Recomanda informatia!

Curatenia este mai mult decat necesara daca vrei sa te bucuri de conditii de trai igienice, insa ce te faci in momentul in care spatiile pe care trebuie sa le curenti sunt mult prea mari din punct de vedere al suprafetei? Pai, ori vei face zeci de drumuri la dulapiorul cu produse, ori vei alege sa iti eficientizezi timpul si efortul depus prin asezarea produselor de curatenie intr-un carucior profesional! Aceste situatii se intampla mai ales in domeniul hotelier, acolo unde camerele sunt curatate si igienizate zilnic, astfel ca pentru a creste performanta echipei care este insarcinata cu acest job poti incepe prin a investi intr-un astfel echipament special.

Cum este compartimentat caruciorul astfel incat produsele de curatenie sa fie la indemana?

Atunci cand se incepe curatenia intr-un spatiu care se extinde pe o suprafata destul de mare vor fi folosite zeci de produse. Astfel, pentru a nu face zeci de drumuri la dulapiorul cu produse, vei avea nevoie de un carucior profesional pentru a face rapid si eficient curatenia in spatiile vizate! Acest echipament este compartimentat strategic pentru ca fiecare produs sa isi gaseasca locul si sa poata fi la indemana celui care realizeaza curatenia!

Astfel, carucioarele profesionale te vor ajuta sa faci curatenie intr-o maniera optima, intrucat vei avea cu tine in permanenta storcatorul pentru mop, doua galeti (25 litri), patru galeti (6 litri), saci din PVC impermeabili si trei tavite in care vor fi asezate celelalte produse cu ajutorul carora igienizezi suprafetele!

Cat de rezistent este cadrul caruciorului profesional pentru a sustine greutatea produselor de curatenie?

Caruciorul profesional  in care sunt asezate produsele de curatenie este realizat dintr-un cadru din crom, astfel ca detine o rezistenta mecanica ridicata, indiferent de greutatea care o transporta! Fiind foarte practic datorita mobilitatii de care dispune, caruciorul profesional cu care vei realiza curatenia devine un echipament indispensabil, mai ales daca detii o afacere de tip hotelier sau un business in care exista un trafic intens!In acest caz, daca ai ajuns la concluzia faptului ca aceste carucioare profesionale pentru realizarea rapida a cureteniei sunt indicate pentru tine, vino in magazinul online Arli.ro pentru a regasit echipamentele de care ai nevoie!

In cercetarile mele asupra modului in care poti face rapid curatenia, am regasit cateva informatii pretioase si in acest articol

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *