Afaceri

Ce tipuri de rinoplastie se pot face la Dr. Sorin Parasca

Recomanda informatia!

In zilele noastre sunt foarte multe femei care isi doresc operatii estetice asemnatoare cu cele ale multor vedete. Specialistii sustin ca pentru a imbunatati aspectul nasului, unghiul optim al rotatiei trebuie pana la varf trebuie sa fie de maxim 106 grade de la buza superioara.

“Adevarul este ca un nas mic si drept isi doresc toate femeile, insa tineti cont ca acesta trebuie sa fie in perfecta armonie cu forma fetei. Asa ca ceea ce se potriveste in cazul cuiva nu este la fel de benefic in cazul altcuiva”, a declarat chirugul estetician Silvia Stanculescu-Vasalos. Femeile isi doresc nasuri precum Scarlett Johansson, Kate Middleton, Jessica Biel sunt cele mai cerute de femei dupa operatiile de rinoplastie. Rinoplastia este interventia chirurgicala de imbunatatire a aspectului extern al nasului, ce contribuie la restabilirea armoniei faciale. Operatia trebuie sa fie hotarata cu prudenta, deoarece ea modifica aspectul fetei intr-un mod simtitor, de unde rezulta utilitatea fotografiilor si videosintezelor, care ajuta la o previzualizare a rezultatelor. Rinoplastia se face sub anestezie generala cu sedare intravenoasa durata fiind de aproximativ o ora. Exista doua tipuri de rinoplastie: inchisa si deschisa. Dupa operatie, pe piramida nazala se pune o atela, care se mentine de regula 7 zile. In primele zile postoperator, pacientul isi poate simti fata umflata, cu edem si echimoze in special la nivelul pleoapelor inferioare.

Timp de 2 saptamani trebuie evitate activitatile solicitante, care pot creste tensiunea arteriala, fapt ce poate favoriza unele sangerari. La pacientii care poarta ochelari, pe o perioada de 6-7 saptamani este contraidicat ca acestia sa se sprijine pe piramida nazala. Nasul operat ramane sensibil pe o perioada de 21 zile si ia un aspect natural dupa 2 luni, insa cel definitiv va putea fi observat dupa trecerea unei perioade de un an. Momentul cel mai potrivit pentru realizarea rinoplastiei este in anotimpurile de primavara si toamna, deoarece temperaturile foarte ridicate sau scazute pot afecta perioada recuperarii. Candidatii pentru interventia de remodelare a nasului trebuie sa aiba peste 16 ani in cazul fetelor, iar pentru baieti minim 18 ani, deoarece doar dupa acest interval, oasele nazale au ajuns la maturitate si operatia poate fi realizata fara retineri.

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *