Afaceri

Teodor Baconschi promoveaza orasul IASI

Recomanda informatia!

Orasul Iasi este impresionant din punct de vedere al cladirilor vechi ce au o arhitectura aparte, dar si pentru oamenii importanti de renume international care s-au nascut in acest oras, cum ar fi: Mihai Eminescu, Titu Maiorescu, Alecsandri si lista poate continua.

Domnul Baconschi vrea ca Iasiul sa devina capitala culturala europeana!

Un oras ca si Iasi poate inflori numai prin implicarea active a cetatenilor cat si prin organizarea de diverse proiecte culturale care sa promoveze valorile si punctele de interes ale acestuia. Teodor Baconschi a fost unul dintre putini oameni din Romania care a promovat Iasiul. Turistii se ingramadesc in Romania pentru a vizita frumusetile tarii, dar si pentru a vedea cum este sa traiesti in mediul rural.

Baconschi s-a implicat activ in proiectul pentru promovarea orasului Iasi, pentru cadidatura acestuia la titlul de capitala culturala europeana din anul 2021. Pentru atingerea obiectivului, parlamentarul Teodor Baconschi a initiat un plan structurat foarte bun cu care spera ca Iasiul sa castige titlul de capitala culturala europeana.

In ce consta planul lui Teodor Baconschi pentru Iasi?

Planul pentru promovarea orasului Iasi trebuie construit astfel incat sa beneficieze de success in candidatura pentru titlul de ‘’capitala culturala europeana’’. Planul vizeaza: introducerea unor trasee turistice prin care sa li se faca cunoascuta turistilor atat arhitectura orasului precum si alte elemente cheie asemenea traseelor care sunt in capitala si in alte mari orase europene. Un alt punct important este reprezentat si de prezervarea patrimoniului arhitectural si infiintarea unui centru regional.

In acest an, Teodor Baconschi candideaza la Europarlamentare, reprezentand PMP – Partidul Miscarea Populara si dupa parerea multor oameni este un om care ne poate reprezenta cu mandrie in Parlamentul European.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *