Afaceri

Alege-ti incaltamintea care sa se potriveasca stilului tau

Recomanda informatia!

Incaltamintea este foarte importanta pentru orice doamna,  fiind vorba de un articol vestimentar cheie in tinuta oricarei femei indiferent ca e vorba de una office sau casual.  Cum toamna se apropie rapid de noi, incaltamintea specfica sezonului acesta este foarte importanta, putand sa fie piesa de rezistenta pentru orice outffit de toamna. De cele mai multe ori femeile aleg intre botine, cizme si ghete, acestea fiind articolele pe care cele mai multe dintre doamne le poarta in sezonul rece.

Tu ce porti toamna? Cizme, botine sau ghete?

Pentru vremea ploioasa de toamna, multe dintre doamne opteaza pentru cizme cu toc, acestea fiind practice dar si elegante in acelasi timp.  Important este sa  fie alese si in functie de forma piciorului, stiut fiind faptul ca cizmele de dama  lungi pana aproape de genunchi nu sunt recomandate sa fie purtate de catre doamnele care au gleznele mai groase. Cizmele de dama mai lungi se adreseaza mai degraba doamnelor cu picioare subtiri si mai lungi in acelasi timp. Pentru astfel de doamne se recomanda sa se poarte incaltaminte care ofera flexibilitate in jurul gleznelor  cum ar fi cataramele, dantela sau alt material supraeleastic. Cizmele de dama lungi pot scoate in evidenta curbura frumoasa a picioarelor mai ales daca incaltamintea beneficiaza de accesorii tridimensionale.

Foarte la moda sunt cizmele de dama pana la genunchi, multe femei recurgand la ele la foarte multe outfitt-uri pe care le adopta in timpul sezonului rece. Si se recomanda sa se poarte doar in cazul in care ai niste picioare subtiri. Aceste cizme de dama se pot accesoriza cu jeans tip colant, dres mat sau sort din piele.

Sunt si femei care opteaza pentru cizme fara toc, acestea conferind mai mult confort si stabilitate in special in situatia in care vremea de afara este una geroasa iar astfaltul este unul alunecos. Aceste cizme de dama mai sunt cunoscute si sub denumirea de cizme tip calarie putand fi accesorizate cu bun gust la alte articole vestimentare precum pantaloni tip calarie si jeans tip colant.

 In ceea ce priveste doamnele cu gleznele mai groase, acestea pot opta pentru ghete sau botine care sa nu fie foarte lungi, altfel se risca sa se accentueze si mai mult grosimea gleznelor ceea ce este de evitat.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *