Afaceri

Produse promotionale eco

Recomanda informatia!

Publicitatea reprezinta cheia catre succes a oricarei afaceri; nu conteaza cat de bun esti in domeniul in care activezi atat timp cat nu te promovezi suficient de mult cat sa te faci cunoscut. Lansarile de produse si servicii, in condiile in care pe piata exista o concurenta acerba in orice domeniu, ar trebui gandite sa aiba loc in cadrul unor ample campanii publicitare derulate in presa, radio, televiziune si pe internet, in cadrul carora sunt oferite clientilor  materiale promotionale. O varianta de materiale promotionale ce pot fi oferite clientilor sunt produsele textile promotionale ; SC Keops Star Srl comercializeaza o gama variata de produse textile promotionale, cu multiple intrebuintari care se remarca prin calitate si design. Cataloagele ColourFul Christmas si ColourFul Seasons ne ofera multiple optiuni pentru campanii publicitare, produsele textile promotionale prezentate fiind clasificate in mai multe categorii: casa, copiii, timp liber, vara, personal. Aceste produse, prin diversitatea lor, reprezinta alegerea potrivita pentru orice tip de campanie publicitara care are ca scop principal promovarea unui serviciu sau a unui produs.

Cei care doresc sa lanseze in perioada sarbatorilor de iarna produse noi sau sa atraga atentia clientilor asupra unui produs sau serviciu aflat deja pe piata pot organiza activitati publicitare, de tipul concursurilor sau promotiilor, care presupun oferirea de produse textile promotionale. SC Keops Star Srl pune la dispozitia clientilor articole textile personalizate pentru perioada Craciunului, utile atat adultilor cat si copiilor. Din categoria casa pot fi achizitionate seturi pentru bucatarie ce contin sorturi si manusi din bumbac foarte folositoare pentru cei pasionati de gatit. Produsele sunt confectionate din bumbac de cea mai buna calitate fiind imprimate cu elemente decorative specifice Craciunului. Paturile din fleece, calduroase si cu un design deosebit vor da un aer de sarbatoare casei; aceste articole sunt prezente in catalogul ColourFul Seasons in mai multe dimensiuni fiind destinate uzului adultilor, copiilor sau animalelor de casa. Printre produsele textile promotionale care pot fi oferite in aceasta perioada clientilor, partenerilor si angajatilor se numara caciulile rosii de Mos Craciun sau cizmulitele rosii decorative, de Craciun.

Produse textile promotionale  ce pot constitui elementul central intr-o campanie de publicitate organizata in perioada sarbatorilor de iarna  sunt tricourile, gecile, hanoracele ,seturile polar confectionate din fleece, un material moale si foarte calduros. Aceste seturi contin un fes si un fular, sunt personalizate pentru Craciun sau sunt simple, in nuante de rosu, verde si portocaliu. Produsele textile promotionale comercializate de SC Keops Star Srl reprezinta o solutie inspirata pentru promovarea afacerii dumneavoastra, putand fi oferite clientilor la achizitionarea unui produs sau serviciu; partenerii si angajatii vor purta cu placere aceste produse textile promotionale, culoarea si designul lor deosebit fiind in ton cu spiritul sarbatorilor care se apropie.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *