Afaceri

Patut bebe Bertoni. Cel mai sigur model de patut!

Recomanda informatia!

Acest patut bebe Bertoni este locuşorul unde bebeluşul va petrece o bună parte din timp în primele luni de viaţă. În legătură cu alegerea pătuţului bebeluşului lor, precum şi cu poziţionarea lui în cameră, părinţii trebuie deci să acorde o atenţie deosebită atât aspectelor legate de siguranţă, cât şi celor ce privesc confortul şi dezvoltarea sănătoasă a celui mic.

În primele săptămâni de viaţă părinţii pot opta mai întâi pentru un leagăn. Pentru un nou-născut acesta prezintă avantajul că oferă un spaţiu mai mic şi bine delimitat, ceea ce redă oarecum situaţia din burtică, făcându-l pe bebe să se simtă protejat şi în siguranţă. După primele 6 – 8 săptămâni, când bebe a crescut, leagănul poate fi înlocuit cu pătuţul. Dacă se optează de la început pentru pătuţ, spaţiul generos al acestuia poate fi limitat folosind apărătoare din stofă, astfel încât bebeluşul să se simtă la fel de protejat ca într-un leagăn.

Important este ca apărătoarele:

•     să fie bine fixate (legate) de grilajul pătuţului, astfel încât să nu se poată desprinde,
•     să nu fie prea înalte şi să nu blocheze circulaţia aerului în pătuţ.Pătuţul trebuie să fie construit stabil, iar materialul folosit – lemn sau material sintetic – nu trebuie să fi fost tratat cu substanţe otrăvitoare. Pentru a evita riscul de accidentare a bebeluşului distanţa dintre baluştri nu are voie să fie mai mare de maximum 7 cm şi nu este permisă existenţa unor elemente ascuţite, a şuruburilor cu profil pronunţat sau a canturilor şi muchiilor tăioase.Unde punem pătuţul în cameră? Se recomandă poziţionarea pătuţului într-un loc ferit de curent şi frig. Nici apropierea prea mare de o sursă de căldură nu este favorabilă. Este bine că pătuţul să fie accesibil din ambele părţi laterale, respectiv cu un cap la perete. Astfel copilul nu va fi nevoit să întoarcă capul numai într-o parte atunci când interacţionează cu cei din jur.Pe măsură ce creşte, bebe va fi tot mai interesat de ceea ce îl înconjoară. Prezenta unor jucării în imediata sa apropiere (de ex. carusele), precum şi culorile, formele de pe pereţii din preajma pătuţului încurajează dezvoltarea funcţiilor motorii şi cognitive. Aveţi însă grijă ca aceste jucării să fie adecvate vârstei şi să nu existe cabluri sau şnururi de care copilul să poată trage sau elemente de dimensiuni mici care ar putea fi înghiţite.
 
Pentru cele mai bune patuturi bebe exista magazinul online Babyneeds. Acum ai reducere la patut bebe BERTONI, probabil cel mai bun model de patut bebe care exista.

Totul se desfasoara online si rapid, astfel incat, daca ai comandat un patut bebe BERTONI de pe babyneeds.ro, a doua zi il vei avea acasa si bebelusul tau o sa poata sa doarma fericit.

Probabil te gandesti daca acest tip de patut este sigur pentru copilul tau. Te anunt ca acest tip de patut bebe Bertoni este cel mai sigur model de pe piata.

Spor la cumparaturi.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *