Afaceri

Unde gasiti anvelope Fulda ieftine online?

Recomanda informatia!

Ieri a trecut si de Camera Deputatilor ordonanta Guvernului prin care cauciucurile de iarna devin obligatorii pentru masini, in fiecare an in perioada 1 noiembrie-1 martie.

Asa cum era de asteptat, afacerile cu anvelope Fulda s-au inmultit in ultima vreme, iar internetul abunda de site-uri lansate de curand care promit ca vand cele mai ieftine cauciucuri de iarna, anvelope de vara sau anvelope second hand.

Dintre toate aceste site-uri am facut o selectie a celor care mi s-au parut ca ofera cele mai bune preturi, astfel incat atunci cand veti avea nevoie sa cumparati noile cauciucuri sa o puteti face fara prea multa bataie de cap:

  • Cei interesati de anvelope second hand au la dispozitie mai multe magazine online: Anvelonet.ro, Anvelopesecondhand.net Cauciucurixxl.ro,Depozituldeanvelopesecondhand.com sau Anvelope-second.ro
  • Cei interesati de cauciucuri noi pot sa arunce o privire pe site-urile Depozituldeanvelope.ro, JantesiAnvelope.ro, Vandanvelope.ro, Dealeranvelope.ro sauVreau-anvelope.ro     

Trebuie sa stiti ca in caz ca circulati iarna dupa data de 1 noiembrie cu cauciucuri de vara sunteti pasibili de amenda de pana la 4000 RON si retinerea talonului. Mai mult, in caz de accident, vei fi obligat sa platesti si daunele produse drumului sau marcajelor rutiere, iar polita de asigurare nu acopera aceste riscuri.

Este bine de stiut ca cei care au cauciucuri “all-seasons” nu trebuie sa isi cumpere si anvelope de iarna.

Problema mea principala este legata de depozitarea cauciucurilor vechi (de vara) pe perioada iernii. Voi cum veti proceda la iarna?

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *