Afaceri

La UTA Romania gasesti solutia eficienta de alimentare cu carburant

Recomanda informatia!

Companiile de transport de marfa sau pasageri cauta solutii eficiente pentru alimentarea cu carburant, decontarea taxelor de drum si servicii in caz de avarie. Cardul de combustibil si servicii reprezinta in prezent cea mai eficienta si mai sigura solutie pentru transportatorii din Europa. UTA este unul dintre principalii emitenti de carduri de combustibil si de servicii din Europa pentru transportul comercial de marfa si transportul pasagerilor. UTA Romania ofera solutii complete pentru companiile de transport, la cel mai inalt standard de calitate, furnizand in acelasi timp cele mai bune discounturi la carburanti.

In cazul firmelor de transport care efectueaza curse interne si externe, cardul de la UTA Romania este valabil in toata Europa, la peste 36.000 de statii de alimentare. Mai mult, cardul poate fi folosit si la puncte de taxare, service-uri sau spalatorii. In prezent sunt peste 40 de tari din Europa care accepta cardul la 51,000 de puncte autorizate.

Un alt avantaj pe care il ai daca folosesti cardul de la UTA Romania este ca poti alimenta cu combustibili alternativi in peste 7.000 de statii din Europa: GPL, BioDiesel, CNF sau uleiul vegetal. Astfel, UTA Romania ofera alternative de care pot beneficia si trasnportatorii care utilizeaza combustibilii alternativi.

Unele dintre cele mai importante avantaje ale cardului UTA Full Service sunt reducerile la pretul carburantului în functie de volum. Acesta poate fi o buna solutie de a economisi si de a investi in cresterea afacerii.

 

Cardul ofera posibilitatea de a alimenta pe tot parcursul transportului, pe orice ruta si la orice statie partenera. La finalul fiecarei luni este emisa o singura factura cu toate cheltuielile efectuate cu cardul. Aceasta modalitate ofera companiei posibilitatea de a tine sub observatie toate cheltuielile soferilor.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *