Afaceri

Produse promotionale corporate

Recomanda informatia!

Orice plan de afaceri necesita multa munca si perseverenta pentru implementarea si functionarea acestuia. Indiferent de marimea afacerii incepute, promovarea produselor sau a serviciilor pe care firma nou infiintata urmeaza sa le comercializeze va contribui la crearea unei imagini profesioniste a firmei pe piata si la cresterea vanzarilor. SC Keops Star SRL vine in intampinarea clientilor intresati cu o gama diversa de produse promotionale din categoriile: : moda, vitality, agende, birou, instrumente de scris, voiaj, electronice, birou si eco. Varietatea produselor promotionale comercializate de aceasta firma este o dovada a profesionalismului firmei si a preocuparii permanente a acesteia de a aduce pe piata romaneasca de publicitate cele mai noi si de calitate produse promotionale, fabricate de producatori de renume pe plan international.
Firmele care isi desfasoara activitatea in zona de top business trebuie sa isi aleaga cu mai mare atentie strategia de marketing si de publicitate pentru ca se adreseaza unei clientele mai pretentioase, educate in spiritul competitiei economiei de piata. Produsele promotionale corporate pot fi, in acest caz, solutia ideala pentru promovarea serviciilor si a produselor firmei. Produsele promotionale coporate de tip agende de birou, instrumente de scris, carnetele notite si suporti, mape conferinta, ustensile pentru prezentari, suporti carti de vizita, calculatoare si  seturi de calatorie pentru laptop sunt folosite zilnic in activitatea de birou. Oferind astfel de cadouri promotionale clientilor si partenerilor de afaceri va veti atinge scopul- promovarea firmei si exprimarea aprecierii fata de cei care au sprijinit prin alegerilor lor in materie de bunuri si de servicii succesul firmei dumneavoastra.
Unele firme aleg sa foloseasca in activitatea zilnica din cadrul companiei produse promotionale corporate, personalizate cu insemnele companiei. Aceste produse promotionale corporate sunt folosite de angajati atat la birou, cat si in viata privata, promovandu-se astfel in permanenta ideea de apartenenta a angajatilor respectivi la companie si valorile acesteia. Acest tip de publicitate, prin intermediul produselor promotionale corporate personalizate, este tot mai mult abordat de marile corporatii doarece prezinta mai multe beneficii – cresterea increderii angajatior in companie si in valorile acesteia, costuri de publicitate mai reduse si promovarea companiei in diverse medii socio-profesionale.
SC Keops Star SRL ofera clientilor asistenta de specialitate in organizarea de campanii de publicitate si de branding; specialistii firmei va pot oferi indrumarea necesara pentru alegerea celor mai potrivite produse promotionale corporate. Oferta de produse promotionale corporate a firmei poate fi consultata on-line, pe site-ul companiei www.promotional-zone.ro, unde sunt postate cataloagele de produse ColourFul Seasons,Didex 2012, Europa Enterprise, Yes si Cool 2012.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *