Afaceri

Cumparam marturii de la magazinele fizice sau online?

Recomanda informatia!

In timp ce unii abia daca au auzit de marturii pentru nunta, altii se intreaba daca sa cumpere marturii de la magazine fizice sau prin intermediul internetului. In acest articol voi lista o serie de avantaje si dezavantaje ale modlaitatilor de cumparare, in cele din urma reusind impreuna sa tragem o concluzie.

Avantajele cumpararii online

-Diversitate. Alegand sa cumparam online putem vedea sute de modele de marturii, fie pe un singur site, fie accesand mai multe site-uri ce comercializeaza marturii online.

-Economisim timp. Prin doar cateva clickuri putem accesa zeci de site-uri cu fel de fel de marturii pentru nunta sau botez. Astfel nu ne vom mai irosi timp umbland pe la fel si fel de magazine prin oras.

-Cautand online avem oarecum si garantia ca vom gasi ceva ce ne place. Limitandu-ne sa cautam marturii pentru invitati la magazinele din oras vom ajunge in scurt timp la concluzia ca nu sunt prea multe astfel de magazine si ca numarul modelelor disponibile este destul de mic.

-Pretul este un alt factor ce trebuie trecut ca avantaj. De cele mai multe ori, in magazinele online preturile produselor sunt mai mici decat in magazinele fizice.

Dezavantajele cumpararii marturiilor online:

-Nu putem atinge produsele incat sa ne asiguram ca acestea beneficiaza de calitatea pe care ne-o dorim.

-Timpul de livrare: 1-3 zile.

Avatajele cumpararii din magazinele fizice:

-Poti testa fiecare produs in parte. Multi dintre noi suntem pretentiosi si ne temem sa cumparam online fiindca exista psoibilitatea sa fim dezamagiti de cum arata produsul respectiv in realitate. Dar cu toate acestea, multe dintre site-urile ce comercializeaza astfel de produse au si o descriere pe masura…care sa ne faca sa intelegem intr-adevar din ce este compus respectivul produs.

-Cumparam produsul pe loc. Daca atunci cand alegem sa cumparam din magazinele online dureaza 1-3 zile pana sunt livrate produsele, ei bine, din magazinele fizice facem cumparaturile pe loc.

Dezavantajele cumpararii din magazine fizice:

-Numar limitat de produse

-Vizitarea magazinelor ne ocupa prea mult timp

-Exista posibilitatea ca preturile sa fie mai ridicate decat in magazinele online.

Ca in orice alt domeniu, cumpararea de marturii online vine cu multe avantaje, iar acest lucru se reflecta foarte bine in acest articol. Cand alegem marturiile de nunta, indiferent daca alegem sa le cumparam online sau din magazinele fizice, trebuie sa ne axam mult pe semnificatia acestora.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *