Diverse

Caluleaza-ti valoarea politei de asigurare casco online

Recomanda informatia!

Asigurarile reprezinta un domeniu care s-a devoltat destul de mult la noi in tara, prin extinderea numarului de firme existente, dar si prin extinderea ariilor de acoperire. Astfel pe piata putem sa gasim polite de asigurare pentru masina, pentu locuinta, dar si medicale.

Una din cele mai accesate polite de asigurare este cea pentru masina Casco, acesta este o polita care te ajuta in asigurarea cheltuielilor daunelor aferente produse din culpa proprie. Acestea vin cu o acoperiri cat mai diverese, nu doar pentru accidente.

O firma specializata in asigurarile casco este Gothaer, o companie ce apartine de grupul german Gothaer, care vin in ajutorul clinetilor cu polite de asigurare avantajoase, la standarde de calitate foarte ridicate, cu o acoperire completa specifica diferitelor nevoi ale consumatorilor.

Calcularea valorii primei de asigurare casco

Valoarea unui asiguari casco poate varia in functie de autoturismul tau, de anul de fabricatie, de tipul de combustibil, precum si de capacitatea cilindrica a acestuia. Acestea sunt principalele aspecte in jurul carora valoarea politei casco este calculata. Un mod mai usor, de a vedea care este valoarea politei de asigurare, este de a accesa siteul celor de la Gothaer, unde poti beneficia de un calculator pentru polita de asigurare casco in care poti introduce toate datele automobilului tau.

Acoperirea unei polite de asigurare casco

O valoare adugata asupra politei de asigurare poate fi accesand o acoperire mult mai mare a cauzelor producerii diferitelor accidente. Printre acoperirile pe care le gasim la o asigurare casco de baza, intalnim asigurarea avariilor produse, dar si accidentele fizice ale soferilor sau pasagerilor, pe langa acestea se pot adauga si acoperiri suplimentare, precum cele din furt, cele pentru accidentele produse pe alte drumuri in afara celor publice, pentru roti si multe altele.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *