Diverse

Alegerea corecta a lichidului pentru tigara electronica

Recomanda informatia!

Daca alegi sa treci de la tigara clasica la tigara electronica, trebuie sa iti schimbi putin modul de gandire si sa inveti cateva lucruri despre noul produs. Este foarte important ce fumezi, asadar, este indicat sa afli cat mai multe informatii, pentru a face alegerea corecta atunci cand cumperi lichid tigara electronica.

Cel mai important lucru pe care trebuie sa il ai in vedere este concentratia de nicotina, deoarece este cea care iti da si iti alimenteaza dependenta. Pe langa aceasta, mai conteaza aroma si compozitia lichidului, insa de cele mai multe ori, compozitia este aceeasi, indiferent de producator iar aroma este aleasa in functie de preferintele fiecaruia.

Ramanem la nicotina, asadar. Cum stii cum alegi concentratia corecta?

Un prim pas ar fi sa cunosti exact ce inseamna concentratia de nicotina. Fie ca o gasesti in procente sau in mg, concentratia are aceleasi valori la fiecare producator. Poti gasi lichide cu concentratie de 12 mg sau 1.2%, lichide cu concentratie de 24 mg sau fara niciun strop de nicotina. Este bine de stiut faptul ca 12 mg inseamna cantitatea de nicotina dintr-un mililitru de lichid. Atuunci cand alegi lichidul, trebuie sa tii cont de acest aspect si sa nu faci greselile incepatorului.

Daca stii cu exactitate ce inseamna concentratia de nicotina, trebuie sa urmezi cativa pasi:

  • Sa iti analizezi obiceiurile de a fuma. IN functie de aceste obiceiuri vei sti care este concentratia de care ai nevoie.
  • Sa iti analizezi obiceiurile personale. Daca fumezi putin, dar intens, s-ar putea sa ai nevoie de o concentratie mai mare de nicotina. Daca fumezi foarte mult, o concentraie mai mica poate sa fie cea mai potrivita.
  • Sa te asiguri ca nu dozezi prea mult. Nu intotdeauna mai mult inseamna si mai bine. Astfel, cel mai indicat este sa incepi cu o concentratie mica de nicotina, urmand sa cresti, daca nu ti se pare potrivita.

Daca scopul tau este acela de a te lasa de fumat, este bine sa scazi treptat doza, pana ajungi la concentratie zero. Exista lichide fara niciun strop de nicotina, care ajung sa nu iti mai dea acea nevoie de a fuma, ci doar iti pastreaza dependenta gestului de a duce tigara la gura si a trage in piept un fum aromat.

 

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *