Diverse

Masinutele electrice – ideale pentru copii

Recomanda informatia!

Fie ca vorbim de fetite sau baietei, toti copiii isi privesc parintii cu admiratie si curiozitate atunci cand urca la volanul masinii. Nu e de mirare ca masinutele electrice au urcat in totul preferintelor celor mici. Acestea au un farmec si o functionalitate aparte fata de oricare alta jucarie. Cei mici au posibilitatea de a intra in rolul parintilor si de a-si satisface curiozitatea, in timp ce au parte de miscare. In acelasi timp masinutele electrice ajuta la dezvoltarea simtului de resonsabilitate al prichindeilor.

Tipuri de masinute electrice

tipuri de masinute electriceMasinutele electrice se gasesc intr-o varietate de forme si culori, rapide sau mai lente, simple sau imitatii fidele ale modelelor consacrate. Desi oricare copil s-ar bucura de un asemenea cadou, parintii trebuie sa aiba in vedere cateva aspecte atunci cand se gandesc la achizitionarea unei masinute electrice pentru a reusi sa faca o alegere inspirata.

Siguranta copilului este cel mai important aspect. Indiferent de masinuta aleasa, aceasta trebuie sa aiba cateva dotari esentiale pentru siguranta micutului sofer. Centurile de siguranta si suportul pentru spate trebuie sa asigure protectia, dar si confortul necesar astfel incat cei mici sa se poata bucura de o plimbare cu noul lor bolid fara riscuri.

Viteza unei masinute electrice

Viteza si puterea masinutei sunt determinate de marimea acumulatorului. Masinutele electrice sunt propulsate de acumulatori de 6, 12 sau 24 de volti. Astfel viteza acestor mini autoturisme poate varia de la 4 km/h (viteza normala de mers a unui adult) si pana la 25 km/h – aceste masinute fiind recomandate copiilor mai mari. De asemenea, acumulatorul influenteaza si puterea masinii, un acumulator mai mic insemna o aderenta mai mare pe teren accidentat la o viteza mai mica. In functie de producator, acumulatorul unei masinute electrice poate asigura o autonomie cuprinsa intre 30 de minute si 20 de ore.

Dotarile masinutei electrice sunt un alt factor important. La fel ca in cazul autoturismelor adevarate, dotarile determina gradul de confort si functionalitate al masinii. Masinutele electrice cu dotari minime sunt recomandate pentru inceput, insa pentru siguranta copilului si linistea parintilor, dotari precum limitatorul integrat de viteza sau telecomanda pentru control de la distanta inclina balanta catre achizitionarea unei masinute electrice mai scumpe, dar cu dotari “full option”. Masinutele electrice pot avea de asemnea cutie de viteze in trepte pentru a oferi celor mici sentimentul ca se afla la volanul unei masini adevarate.

Forma si aspectul masinutei electrice sunt pentru prichindei probabil cele mai importante aspecte. Fie ca vorbim de copii ale unor modele cunoscute de autoturisme, de motociclete sau atv-uri, masinutele se gasesc intr-o varietate de forme care sigur ii vor incanta pe cei mici.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *