Diverse

5 sfaturi pentru a alege cele mai bune jucarii pentru copii!

Recomanda informatia!

Importanta jucariilor pentru copii este enorma in viata unui copil. Pe langa distractie, copii invata de asemenea, o multime in timp ce se joaca. Jucariile pentru copii il pot face pe copilul tau foarte fericit, il pot face sa se opreasca din plans daca este cazul, sau il pot tine ocupat atunci cand nu puteti sa ii acordati foarte multa atentie. Asadar cum alegeti cele mai bune jucarii pentru copii?

1. Siguranta este primul aspect de care trebuie sa tineti cont. Primul factor este sanatatea acestora:

– sunt facute jucariile din plastic sau un material toxic?

– exista unele garantii pentru calitate?

– exista unele componente ale jucariilor cu care copii se pot ineca?

– ar putea sa isi prinda degetele in jucarie?

2. Alegeti jucariile pentru copii in functie de interesele copilului. Este important sa alegeti jucarii pentru copii in functie de interesul acestuia. In cazurile obisnuite, pentru copii sub 18 luni, preferate sunt telefoanele mobile, cartile moi, mesele de activitati, jucariile care fac galagie. Cu toate aceste este important sa observati preferinta copilului inainte de a comanda o jucarie.

3. Alegeti jucariile pentru copii in functie de varsta acestuia. De asemenea este esential sa sa alegeti jucarii pentru copii in functie de varsta acestuia si de cat este de dezvoltat. Presupunand ca este intr-un stadiu de dezvoltare obisnuit pentru varsta sa, informatiile de pe eticheta ofera o baza buna pentru evaluarea jucariilor. Cititi intotdeauna eticheta de instructiuni cu privire la varsta recomandata pentru acestea, insa cu toate acestea, nu uitati ca dumneavoastra stiti cele mai multe lucruri despre copil. Sunteti singurul care trebuie sa hotarasca daca sunt adecvate sau nu. Pentru o perioada copilul poate parea mai mic cu cativa ani decat varsta lui iar limbajul acestuia sa fie foarte dezvoltat de exemplu. Tineti cont si de aceste aspecte atunci cand alegeti o jucarie pentru copii.

4. Alegeti jucarii educative pentru copii – de fapt in primii 4 ani de viata copii dezvolta 50% din inteligenta lor de adult. Pe langa distractie, jucariile trebuie sa incurajeze si creativitatea, coordonarea sau capacitatea de adaptare sociala. De aceea este important sa fie alese jucarii in scopuri educationale. Aceste jucarii vor ajuta copilul sa isi dezvolte increderea in sine.

5. Alegeti jucarii care sa ajute copilul sa invete despre lumea reala. In plus, in scopuri educationale, unele jucarii pentru copii pot ajuta copilul sa invete despre viata reala a competentelor. Aceasta poate fi realizata prin furnizarea de jucarii care oglindesc viata reala.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *