Diverse

Descopera tainele comunicarii eficiente

Recomanda informatia!

Astazi, mai mult ca oricand, comunicarea ar trebui sa fie pe primul loc. Fie ca e vorba de negociere, de discutia cu un prieten sau de integrarea intr-un grup, comunicarea poate fi aliatul tau, asta daca stii cum sa te folosesti de ea. Seminarul de comunicare Dincolo de cuvinte (http://www.nlpdiscovery.ro/seminar-dincolo-de-cuvinte/) va poate ajuta in acest sens.

Ati putea spune ca fiecare individ stie sa comunice in felul sau si reuseste sa-si atinga toate obiectivele, insa nu e tocmai asa. De multe ori aveti in fata persoane dificile, foarte greu de convins de un anumit lucru, uneori ai emotii cand vrei sa-ti expui punctul de vedere, alteori pur si simplu nu poti sa iti transmiti mesajul dorit si asta nu din cauza canalului de comunicare. Solutia la toate aceste probleme de comunicare este Seminarul de comunicare Dincolo de cuvinte.

Un domeniu de activitate unde comunicarea e primordiala este cel al vanzarilor. Desi instruirea in cadrul cursurilor si seminariilor de tehnici de vanzari da roade pe termen scurt si mediu, pe termen lung eficienta lor ar putea avea de suferit. Seminarul de comunicare Dincolo de cuvinte este un sprijin real in intelegerea modului in care s-a ajuns la niste rezultate bune, incurajand ascultarea activa si intelegerea intregului proces al deciziei.

Seminarul de comunicare Dincolo de cuvinte isi propune sa creeze acea aura de carisma necesara oricarui bun comunicator, sa schimbe atitudini si ganduri, dar si sa inlesneasca o relatie fireasca cu toti cei din jur prin comunicarea subconstienta.

Participantii la Seminarul de comunicare Dincolo de cuvinte vor invata cum au reusit oameni de succes sa-si atinga toate obiectivele, fara compromisuri, cum sa isi cucereasca partenerul de dialog si sa ii castige increderea.

Pe de alta parte, cursantii vor sti dupa Seminarul de comunicare Dincolo de cuvinte cum sa „citeasca” limbajul non-verbal si verbal, cum sa interpreteze mesajele in functie de aceste coduri si ce influenta au cele doua tipuri de limbaj asupra comunicarii si mesajului transmis. Si cel mai important: cum sa te stapanesti, sa-ti stapanesti emotiile pentru a-ti atinge obiectivele foarte repede. Intregul pachet de cunostinte va fi interiorizat prin informatii si exercitii practice desfasurate o zi intreaga, la Timisoara, pe 23 august 2014.

Succesul nu apare din senin si nu asteapta pe nimeni. Singuri il putem obtine si asta doar cu ajutorul NLPDiscovery. NLPDiscovery ofera seminarii, sesiuni de breaktrough si coaching, dar si cursuri pentru o comunicare perfecta si eficienta, indiferent de domeniul de activitate al cursantilor.

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *