Diverse

Mersul la baie nu mai e o problema cand te afli in public

Recomanda informatia!

Foarte utile atunci cand trebuie sa mergeti la toaleta si sunteti intr-un loc public, toaletele ecologice au castigat teren in ultimii ani, desi au devenit prezente pe piata si in apropierea noastra de aproape 15 ani. Montarea lor este simpla, utilizarea la fel de simpla, iar intretinerea se realizeaza in principal de catre firme specializate.

Societatea COMEX ROM ofera cea mai buna exploatare si intretinere de toalete ecologice, la cele mai bune preturi, cu personal calificat si echipamente de ultima generatie pentru ca siguranta si sanatatea dvs. sa nu fie afectate in niciun moment. Personalul specializat poate repara si toaletele defecte si poate oferi cele mai bune solutii de curatare si igienizare pentru inlaturarea pericolelor ascunde din aceste locuri nu tocmai curate in care suntem nevoiti sa intram uneori. Astfel de toalete ecologice pot fi intalnite la diverse meciuri, pe santiere, in parcuri sau rezervatii naturale, la stranduri, la concerte sau in piete si targuri, acolo unde exista foarte multe lume care are nevoie urgenta sa-si satisfaca nevoile fiziologice.

Spre deosebire de toaletele clasice sau cele in aer liber, toalete ecologice sunt caracterizate de o mai mare curatenie, sisteme speciale de igienizare si confort si intimitate sporite, gratie unor sisteme de inchidere si de pozitionare a tronului mult mai eficiente decat in cazul toaletelor tip turcesc. Toaletele ecologice de la COMEX ROM sunt din polietilena, rezistente la intemperii, solide si fixate foarte bine in sol, designul este gandit in asa fel incat cei care le folosesc sa nu se loveasca prin diferite colturi. Se curata usor, aerisierea e asigurata de peretii plani, apa nu patrunde in toalete si nici insectele.

Fiecare dintre toalete ecologice COMEX ROM are sistem special de vidanjare si igienizare, dupa folosirea toaletei toate dejectiile fiind tratate chimic si aspirate. La final cabina e spalata si igienizata, toaleta ecologica fiind curatita pe afara si pe dinauntru, rezervorul este spalat si el, iar pe peretii vasului de toaleta se aplica substante odorizante si pe baza de clor, igienizante. Astfel, la urmatoarea folosire toaleta ecologica este sigura si fara microbi, cel care o foloseste avand garantia ca nu se va imbolnavi.

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *