6 semne ca trebuie sa va schimbati locul de munca

schimbati-locul-de-munca

Recomanda informatia!

Datele arata ca o economie buna ii ajuta pe angajati sa-si paraseasca locul de munca pentru mai multi bani. Iata sase semne de avertizare ca aveti nevoie de un nou loc de munca:

1. Nu ati vazut o crestere de doi ani

Potrivit unui alt sondaj ADP, exista un loc pentru tranzactionare in schimbul dintre joburi atunci cand exista o noua oportunitate. Sondajul a constatat ca persoanele care parasesc o companie dupa cel putin doi ani, dar inainte de cinci ani, obtin cele mai mari cresteri salariale la un nou loc de munca. Pentru a va asigura de diferenta de salariu la noul job intrati si calculati pe calculator salariu brut.

2. Compania are probleme cu banii

Un semn de avertizare sigur ca ai nevoie de un nou loc de munca? Daca salariul dvs. incepe brusc sa devina neregulat, poate chiar sa tinda catre salariul minim pe economie, spune un specialist in resurse umane certificat, cu sapte ani de experienta in resurse umane corporative. Este o indicatie clara a problemelor legate de fluxurile de numerar din cadrul companiei, adauga ea.

3. Esti stagnat

A merge cat mai departe cu o companie este unul dintre modurile in care stii ca este timpul sa renunti la job. Daca sunteti mobil ascendent, dar nu aveti nicio oportunitate de avansare in cadrul companiei, s-ar putea sa fie momentul sa va faceti o schimbare.

4. Nu esti ocupat

Poate fi dificil sa identifici semnele, este timpul sa schimbi locul de munca. O zi care trece greu inn care nu prea ai nimic de lucru sau in care nu sunt suficient de multe lucruri de facut ar putea fi de fapt un indiciu ca este timpul sa mergi mai departe.

5. Nu te simti implinit

Uneori, decizia de a schimba sau nu locul de munca are mai mult de-a face cu indeplinirea decat cu banii. Potrivit unui raport global din 2016 realizat de LinkedIn, 74% dintre candidatii la un loc de munca isi doresc un loc de munca in care simt ca munca lor are un sens al scopului. Daca aceasta nevoie de implinire nu este indeplinita, poate fi unul dintre modurile in care stii ca este timpul sa renunti la job.

6. Slujba ta te afecteaza negativ

Un ultim mod in care stii ca este timpul sa renunti la slujba iti afecteaza negativ viata. Desigur, acest lucru poate arata diferit pentru diferite persoane. Pentru unii, problemele de sanatate sunt semnele de avertizare ca aveti nevoie de un nou loc de munca.

Daca va vedeti in oricare dintre aceste sase scenarii, luati-le ca semne, este timpul sa schimbati locul de munca. Indepartati CV-ul, intrati pe LinkedIn si incepeti sa va cautati de lucru.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *