Diverse

Descopera azilul de batrani in Bucuresti ideal!

Recomanda informatia!

Azilul de batrani reprezinta o solutie optima pentru a le asigura celor batrani un loc de taina unde sa isi duca traiul alaturi de un colectiv primitor avand parte totodata de o atmosfera familiala. In general azilele de batrani sunt una dintre cele mai practice solutii pentru cazarea celor varstnici deoarece de cele mai multe ori aici cei batrani gasesc tot ce au nevoie pentru a avea un trai linistit, o ingrijire permanenta si adecvata si nu numai.

Azil de batrani in Bucuresti

Pentru un loc ideal pentru cei batrani puteti opta pentru azilul de batrani din Bucuresti Asociatia Crestina Sf Nicolae si Sf Alexandru care asigura toate conditiile pentru ca cei varstnici sa se simta ca acasa. Aici vor fi ingrijiti de un personal calificat si vor avea companie alti batrani dornici de conversatie si povestiri cu ceilalti.

La acest azil de batrani din Bucuresti se incurajeaza batranii sa isi petreaca timpul cu ceilalti prin jocuri de societate , prin plimbari, activitati recreative si nu numai. Toate acestea asigura un mediu optim de trai pentru cei batrani astfel incat acestia sa se simta ca acasa ca in propria familie. Aceste activitati din azilul de batrani de mai sus ii vor face sa aiba mintea si trupul active cu efect pozitiv asupra starii de spirit si a sanatatii.

In plus cele doua locatii ale acestui azil de batrani din Bucuresti situate in strada Teodosie Rudeanu si Calea Plevnei sunt accesibile din multe zone ale Bucurestiului, cei batrani putand fi vizitati oricand de catre rude si prieteni.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *