Diverse

Comunicarea in lumea virtuala

Recomanda informatia!

Orice persoana este diferita in felul ei, orice persoana isi cunoaste calitatile si defectele si orice persoana stie faptul ca pentru a reusi in viata trebuie sa faca fata unor provocari care nu sunt atat de usor de trecut.

Ei bine, societatea in care traim ne impune sa fim tari, ne impune sa traim dupa anumite reguli care nu se ghideaza neaparat dupa anumite principii. Totusi, tot ceea ce conteaza este faptul ca trebuie sa comunicam.

Comunicarea este baza pentru orice ne dorim sa realizam si de acceea trebuie sa invatam ca a comunica este intr-adevar o arta deoarece nu oricine se poate adapta in orice situatie. Iata ca in prezent oamenii incep sa comunice din ce in ce mai mult, insa nu fata in fata, ci prin intermediul calculatorului.

Internetul este cel care ne ajuta sa ne tinem prietenii aproape, internetul este mediul in care intram ori de cate ori avem nevoie de ajutor. Messeneger-ul este principala atractie deoarece este extrem de ofertanta. Pe messenger putem vorbi, putem impartasi diferite documente si chiar ne putem vedea live cu persoana respectiva daca are instalata o camera web.

Deasemenea, lista de messenger poate fi imbogatita mereu prin adaugarea unor id-uri noi, deoarece lista nu este limitata. Un alt avantaj este faptul ca daca nu doriti ca o anumita persoana sa mai faca parte din  lista dumneavoastra ii puteti da ignore.

Inafara de messenger mai exista si retelele de socializare care au un alt avantaj deoarece se pot face diferite grupuri in care sa fie introdusi membrii de catre un administrator. Astfel orice anunt va putea fi facut mai usor deoarece va ajunge in acelasi timp la toate persoanele care apartin acelui grup.

Asadar, este bine sa comunicati cat mai mult si sa pastrati legatura cu cei din jurul dumneavoastra deoarece numai asa veti reusi sa avansati!

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *