Turism

Oferte de vacanta in Republica Dominicana

Recomanda informatia!

Cele mai avantajoase oferte Republica Dominicana vin de la cele mai cunoscute si prestigioase agentii de turism.

Turistii care doresc sa investeasca intr-o vacanta luxoasa care ofera o experienta de neuitat vor fi incantati sa descopere plaja fabuloasa si atmosfera exotica garantata de aceasta destinatie turistica indragita.

Din cele mai fabuloase oferte Republica Dominicana aflam ca resorturile si hotelurile luxoase ii asteapta pe turisti tot anul. Celebritatile adeseori aleg aceasta locatie pentru a evada din Hollywood. In functie de preferintele turistilor agentiile turistice ofera o lista de asezari atat in partea nordica cat si sudica a insulei. Fara indoiala, Punta Cana este cea mai indragita asezare de catre turisti din toata lumea. Cei care doresc sa primeasca oferte Republica Dominicana vor putea contacta agentiile de turism care au creat pachete speciale pentru turisti cu pretentii speciale sau obisnuite.

Plaja fabuloasa cu nisip alb, padurile exotice si festivalurile de muzica atrag mii de turisti in fiecare an.Agentiile turistice pun la dispozitia turistilor oferte Republica Dominicana care includ taxele de zbor si ofera posibilitatea vizitatorilor sa opteze pentru tururi optionale in capitala, Santo Domingo sau in alte asezari importante din punct de vedere cultural. Asezarile istorice cele mai remarcabile sunt: mormantul lui Cristofor Columb si Catedrala Santa Maria.

Turistii care doresc sa viziteze aceasta destinatie turistica celebra au posibilitatea sa aleaga dintre cele mai avantajoase oferte Republica Dominicana care includ un regim mese-all inclusive, biletul de avion, cazarea pentru perioada respectiva precum si asigurarea de calatorie si taxele de serviciu.

In majoritatea cazurilor excursiile optionale respectiv cheltuielile personale nu sunt incluse in aceste oferte Republica Dominicana. Vegetatia exotica, frumusetea plajei cat si culoarea fabuloasa a apei vor fermeca turistii care doresc sa includa aceasta locatie pe lista lor de destinatii turistice  care merita vizitate macar odata in viata.

Temperaturile din Republica Dominicana variaza intre 24-28°C in functie de anotimp. Agentiile turistice din tara au creat oferte Republica Dominicana atat pentru sezonul secetos (intre lunile decembrie – aprilie) cat si pentru sezonul ploios (intre lunile mai – noiembrie). Optati pentru cel mai avantajos pachet turistic in functie de bugetul dumneavoastra si preferintele speciale. 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *