Turism

Jamaica ar putea deveni preferata consumatorilor de canabis

Recomanda informatia!

Agentii de turism stiu ca nu este tomcai o informatie secreta faptul ca legile lejere in ceea ce priveste consumul de marijuana in Jamaica au facut tot tinpul ca insula sa fie un loc preferat de persoanele care iubesc canabisul. Aici pot aprinde un fir in vila cu privire la Ocean, fara sa fie judecate.
Dar legalizarea marijuanei in lume sau cel putin in regiunea Caribeana, ar reduce avantajele nespuse ale acestei tari deasupra altor destinatii?
Expertii in calatorii precum TravelPulse spun ca experienta si ingrijirea fata de cresterea canabisului in Jamaica, va face insula un loc si mai preferat daca drogul o sa devina mai acceptat in lume.
’’Jamaica oricum va avea un avantaj,’’ spunea George Andritsakis un consilier din Layton, Utah. ’’Dupa cate stiu, sunt doar cateva tipuri de marijuana pe care le putem gasi aici. Deci, va exista in continuare aceasta nisa de piata pentru aceste rase specifice. Iar daca statiunile intra in joc, ele pot aparea cu pachete si activitati orientate catre consumatorii de canabis.’’
Cu toate ca legalizarea globala de marijuana probabil nu va avea loc inca, in Jamaica se pare ca poate intampla in curand.
Cu facilitatile medicale cu marijuana deja legale in Jamaica, legalizarea marijuanei de agrement este doar la un colt distanta. Iar daca asta se intampla, o multime de tur operatori sunt concentrati pe marijuana, vor concura pentru obtinerea licentei ca sa faca sejururi experimentale, legale, concentrate pe canabis. Kaya Farms, prima farmacie legala de canabis in Jamaica, a sarbatorit marea deschidere, anul trecut in data de 10 Martie. Si de atunci vinde marijuana pentru scopuri medicale, pentru jamaicani si turisti.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *