Turism

De ce sa alegi Madagascar pentru urmatoarea vacanta? 3 motive

Recomanda informatia!

Vrei ca in urmatorul sejur sa vezi lemurienii in splendoarea lor, sa inoti cu rechinii – balena sau sa te odihnesti pe o insula minunata care miroase a ylang-ylang si vanilie? In jurul lui Nosy Be, in partea de nord- vest a Marei Insule?

O calatorie la capatul lumii, intr-o vegetatie tropicala exceptionala… te tenteaza sau nu? Cu siguranta ca raspunsul va fi afirmativ.

Madagascar, in largul Africii de Est, aceasta insula minunata inconjurata de Oceanul Indian, adaposteste specii neasteptate de animale precum lemurienii. Te poti caza aici in cele mai pitoresti hoteluri sau sa savurezi un peste pe malul marii. Sub soarele Madagascarului vei vedea femei cum sculpteaza piatra pentru a –si castiga existenta.

La 90 de km de Madagascar se afla Reunion, o insula vulcanica cu cel mai minunat patrimoniu natural si istoric.

Madagascar- o calatorie in ritmul malgasilor. Dupa ce ai aterizat pe Nosy Be, una din insulele turistice din partea de nord-vest a tarii va trebui sa ajungi la Nosy Komba, o insula mult mai mica, acoperita de o padure deasa, unde toate golfuletele nisipoase sunt acoperite de bungalowuri ascunse de vegetatia tropicala. Aici te te vei acomoda cu ritmul malgasilor. La Ampagorinana, maimutele vor sari pe umarul tau si iti vor cere o banana. Iar in Parcul Marin Nosy Tanikeli vei gasi o multime de specii de pesti uimitoare.

Madagascar – cea mai exceptionala colectie de plante inedite. La plantatia Millot vei descoperi o plantatie de cacao si o distilerie cu plante parfumate minunate precum Citronnella, Vanilie, Ylang-Ylang….

La Madagascar te poti plimba cu caii si sa descoperi rechinii – balena. Interiorul insulei, vulcanic si montan, are o cu totul alta frumusete, autentica si salbatica. Poti face astfel o excursie pe cal pentru a o descoperi pornind de la Ambro Ranch. Vei descoperi cele mai luxuriante peisaje, paduri, savane, plantatii de ylang-ylang, dar si de banane, campuri de ananas si cele mai senine persoane si zambitoare.

La Nosy Iranja vei gasi o insula paradisiaca, o apa limpede in mii si mii de nuante minunate de turcoaz, delfini, dar si rechini – balena deci experienta cu adevarat de neuitat.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *