Cum sa profiti de timpul liber chiar si cu un buget restrans

Recomanda informatia!

Tinerii se lovesc adesea de problema lipsei de bani atunci cand incearca sa organizeze vacante sau sa se bucure de putinul timp liber disponibil intre orele petrecute la facultate si cele petrecute la jobul care ajuta la plata cheltuielilor din timpul studentiei. Aproape tot venitul unui student se duce pe plata taxei, a caminului sau a cartilor si materialelor necesare in aceasta perioada, iar cand vine vorba de distractie, optiunile par limitate in lipsa banilor.

Pe de alta parte, daca in general sfaturile pentru petrecerea timpului liber in lipsa bugetului necesar s-ar reduce la plimbari in aer liber si seri petrecute cu prietenul pe banca din spatele blocului, acestea se potrivesc cu greu in categoria sfaturilor utile, in mod special pentru tinerii si studentii cu o viata sociala activa.

Raspunsul la aceasta problema se gaseste sub forma de promotii, oferte si reduceri. Desi in general ideea de reduceri duce cu gandul la produse, nu este intotdeauna cazul, asa cum o demonstreaza un nou model de site de reduceri online lansat de curand pe piata romaneasca: www.marketdeal.ro

Site-urile de reduceri si promotii – vacante si iesiri pentru orice buzunar

Noutatea adusa de aceste site-uri de reduceri sunt promotiile ce se desfasoara in toate domeniile si nu doar cel al vanzarilor de produse. Pe site-urile de acest gen se pun la dispozitia utilizatorilor vouchere pentru restaurante, cafenele, cinema si chiar cluburi. Modul in care intregul sistem functioneaza este simplu si usor de inteles:

1. O cautare pe Google sau orice alt motor de cautare a cuvintelor cheie \\”site de reduceri\\” listeaza un numar considerabil de site-uri de profil dintre care se poate alege. Market Deal spre exemplu, este printre cele mai noi lansate site-uri de acest gen si drept urmare vine cu inovatii in domeniu pentru ca reducerile oferite sa fie cat mai substantiale.

2. Dupa accesarea site-ului, se poate naviga din meniu catre domeniul de interes. Aproape toate site-urile de cupoane de reduceri au meniuri care impart serviciile pe categorii de interes : produse, restaurante, medicina, timp liber sau turism.

3. Odata gasita o oferta potrivita pentru tipul de iesire planuit, se printeaza voucherul care garanteaza obtinerea reducerii in locatie.

Profitand de acest sistem simplu, se pot planui iesiri la pizza cu doar cativa lei sau iesiri in club unde sticlele de bautura pot ajunge, dupa aplicarea reducerii, la acelasi pret ca si in magazine. Multe dintre site-urile de vouchere si reduceri lucreaza inclusiv cu companii de turism si pot fi folosite pentru a planui si organiza vacante in tara si peste hotare la tarife reduse cu pana la 50% si chiar 70%.

Locatiile fac diferenta la buget

Pe langa folosirea site-urilor de reduceri si a diverselor tipuri de promotii atat de usor de gasit in mediul online, o mare diferenta la buget o fac si locatiile alese. In capitala si in marile orase studentesti din tara vor exista, fara exceptie, zone de baruri si cluburi studentesti. Desi numele sugereaza faptul ca aceste locatii sunt dedicate studentilor si in urma cu multi ani se intra pe baza de carnet de student, astazi ele sunt deschise oricaror amatori de distractie cu buget redus.
Pentru destinatiile de vacanta, se aplica aceeasi regula: exista un numar mare de destinatii mai putin cunoscute unde preturile pentru cazare sunt chiar si la jumatate de pret, insa peisajele sunt la fel de incantatoare ca si in statiunile bine cunoscute.

Alternativ, se pot combina cele doua metode de a economisi, alegand destinatii de vacanta mai putin cunoscute sau asteptand perioadele de extra sezon si folosind site-urile de reduceri tip Market Deal pentru a obtine reduceri la localurile si restaurantele din oras pe perioada vacantei.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *