Turism

Vacanta in Republica Dominicana

Recomanda informatia!

Atunci cand vine vorba de vacanta, oricine se gandeste din timp in primul rand la locatie. Destinatia este cel mai important punct deoarece de aici porneste intreaga distractie.

Ei bine, una dintre destinatiile care ar trebui incercate de oricine este si Republica Dominicana deoarece aici se intrepatrunde frumusetea peisajului cu obiectivele turistice impresionante.

Republica Dominicana a fost vizitata si de catre Columb care se spune ca a fost foarte impresionat de frumusetea acestaia. Daca veti alege aceasta destinatie pentru vacanta dumneavoastra, trebuie sa vedeti mai multe oferte republica dominicana pentru a stabili toate detaliile de la transport pana la activitatile pe care le veti face pe parcursul sederii dumneavoastra.

In primul rand trebueie sa stiti ca Republica Dominicana merita vazuta in orice perioada a anului, vremea fiind aproximativ constanta. Deasemenea, este bine sa stiti de la inceput ca aici hotelurile sunt foarte primitoare, boeme, decorate tocmai pentru ca dumneavoastra sa va simtiti confortabil si sa uitati de tot stresul acumulat.Un alt punct de bifat este ocel al obiectivelor turistice.

In Republica Dominicana aveti ce vedea, asadar tot ce trebuie sa faceti este sa puneti locatiile in ordinea importantei lor.

De exemplu, un loc care merita vazut este capitala Santo Domingo, unde veti gasi o multime de magazine, cazinouri, cluburi si baruri dar si Cultural Plaza. Deasemenea, trebuie sa mergeti si la cele trei pesteri cu lagune in nuante de turcoaz, pesterile Los Tres Ojos de Agua.

Pentru a va transpune in timpul piratilor puteti merge in Fortul San Felipe  iar daca va place sa inotati atunci incercati inotul cu delfinii din Parcul Manati.

Si gastronomia traditionala este una delicioasa, asadar puteti sa incercati si din cele mai cunoscute feluri de mancare pe aici.

Totusi, daca nu sunteti un impatimit al lucrurilor noi puteti sa comandati si alte feluri de mancare disponibile si sa va relaxati la soare pe o paja din multitudinea de plaje din punta cana sau piscinele din hotelurile din Republica Dominicana.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *