Ceasuri tommy hilfiger pentru femei

Recomanda informatia!

Dupa ce a creat si a urcat treptele succesului cu brandul vestimentar care ii poarta numele, Tommy Hilfiger spera ca acelasi succes il va avea si in industria hoteliera. Designerul tocmai a achizitionat o cladire situata in Madison Square Park pentru suma de 170 milioane de dolari. Imobilul va tranformat intr-un hotel de lux, potrivit Wall Street Journal.

Cunoscut pentru stilul tineresc al creatiilor sale vestimentare, Hilfiger vrea sa pastreze linia si pentru viitorul sau hotel, care se va adresa in principal tinerilor. De asemenea, o parte dintre spatiile cladirii ar putea fi transformate in apartamente de locuit.
Din cate se pare, designerul se afla de ceva vreme in cautarea unui imobil care sa-i indeplineasca visul. La inceputul anului, impreuna cu JSR Capital, un investitor imobiliar, a oferit  aproximativ 110 milioane dolari pentru opt etaje situate in cladirea in care functiona celebrul cotidian The New York Times pentru a deschide un hotel acolo. Ulterior, insa Hilfiger si JSR Capital s-au razgandit.
Mai multe detalii despre asta gasiti pe www.b-mall.ro.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *