Afaceri online

SALTELELE FARA ARCURI, recomandate pentru copii

Recomanda informatia!

Saltele fara arcuri se recomanda persoanelor care nu doresc sa doarma pe o saltea cu arcuri sau pentru persoanele voluminoase. Calitatea materialelor utilizate ofera maximum de rezistenta pe termen lung. Placa de poliuretan nu permite ca miscarea unuia din parteneri sa se resimta dintr-o parte in alta a saltelei. Saltelele din poliuretan sunt de asemenea recomandate si copiilor, placa de poliuretan fiind destul de dura pentru a sustine corect coloana in formare si pentru a nu permite sufocarea copilului cand acesta doarme pe burta. In continuare prezentam cateva tipuri de saltele fara arcuri pe care le comercializam alaturi de o intreaga gama de saltele Ergoflex , Prestige, Siesta etc..

Salteaua VascoElastica Memory asigura o repartitie ortopedica a greutatii corpului pe toata suprafata saltelei si de asemenea ofera o pozitie naturala a coloanei vertebrale in timpul somnului.

 Structura : 1. Strat VascoElastic de 12 cm grosime High Resilience

                   2. Strat VascoElastic de 8 cm Memory

                   3. Vata AntiAlergica

                   4. Husa Detasabila cu fermuar Grosimea saltelei este de 20 cm.

Saltea Natural CocoLatex

Compozitia saltelei Natural Cocos Latex :

– 2 straturi de nuca de cocos de 3 cm

– 3 straturi de latex PERFOWAVE cu 7 ZONE DE PRESIUNE pentru un confort ridicat

– Husa de protectie pentru aerisirea saltelei

– husa din tesatura rezistenta matlasata cu vata antialergica, tratata cu ALOE VERA, lavabila cu atestare Oeko-Tex Se poate efectua orice dimensiune la comanda Saltele 100% naturale din fibra de nuca de cocos si latex natural in 7 zone de presiune.

Salteaua Vasco 7 Zone are ca scop asigurarea confortului si senzatiei de lux. Materialele de suprafata tratate cu ALOE VERA sau ECOFAIR garanteaza confortul corpului tau in fiecare anotimp. Flexibilitatea si elasticitatea naturala a materialelor latex si vascomemory va permite sa aveti o saltea ideala. Salteaua Vasco 7 Zone asigura o repartitie ortopedica a greutatii corpului pe toata suprafata saltelei.

Structura: 1.Strat 10 cm high resilience ( rezistenta ridicata )

               2.Strat de 3 cm Latex 7 zone pe o parte

               3.Strat de 4 cm Memory pe cealalta parte

              4. Husa detasabila cu fermoar. Husa este lavabila. Grosimea saltelei este de 19 cm.

Saltea Vasco Memory Small 

Flexibilitatea si elasticititatea naturala a materialului VascoElastic Memory va permite sa aveti o saltea ideala. Salteaua VascoElastica Memory asigura o repartitie ortopedica a greutatii corpului pe toata suprafata saltelei si de asemenea ofera o pozitie naturala a coloanei vertebrale in timpul somnului.

Structura : 1. Strat VascoElastic de 12 cm grosime High Resilience

                  2. Strat VascoElastic de 4 cm Memory

                  3. Vata AntiAlergica

                  4. Husa Detasabila cu fermuar Grosimea saltelei este de 16 cm.

Saltea Pillow Top Memory

Saltea suplimentara Pillow Top Memory. Aceasta saltea suplimentara se aseaza peste salteaua existenta pentru o senzatie de relazare si de confort. Aceasta saltea suplimentara pillow top memory are calitati anatomice si ortopedice. Grosimea stratului de memory este de 6 cm. Salteaua este invelita in husa ALOE VERA detasabila si lavabila

Saltele Full Memory

Flexibilitatea si elasticititatea naturala a materialului VascoElastic Memory va permite sa aveti o saltea ideala. Salteaua Full Memory asigura o repartitie ortopedica a greutatii corpului pe toata suprafata saltelei si de asemenea ofera o pozitie naturala a coloanei vertebrale in timpul somnului. Structura :

                  1. Strat VascoElastic de 16 cm Memory

                  2. Vata AntiAlergica

                  3. Husa Detasabila cu fermuar Grosimea saltelei este de 18 cm.

Asadar, avand in vedere cele prezentate puteti face o comparatie intre saltelele prezentate pentru a luat cea mai buna decizie atunci cand va hotarati sa va achizitionati o saltea. De asemenea, o gama larga gasiti pe net si de somiere online  la un pret foarte avantajos.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *