Afaceri online

Montarea mochetei

Recomanda informatia!

Montajele de mocheta pot fi diferite in functie de tipul mochetei, al suportului pe care urmeaza sa fie montat cat si in functie de destinatia spatiului unde se va monta. Pentru fiecare gen de mocheta exista scule specializate pentru debitat, impins, forfecat si ciufulit, in asa fel incat imbinarile dintre straifurile de mocheta sa fie cat mai putin vizibile.
Montaj mocheta rola si mocheta in dale
In ceea ce priveste montajul, mocheta se imparte in doua mari categorii: mocheta rola si mocheta in dale. Pentru fiecare dintre aceste doua tipuri de mocheta se folosesc metode si unelte diferite. Executarea montajelor acestor doua tipuri de mocheta sunt total diferite incepand cu aplicarea adezivilor pe suprafata si pana la incadrarea mochetei in spatiul respectiv si gestionarea pierderilor tehnologice.
Stratul suport in executare montajelor
Stratul suport in executare montajelor de mocheta este foarte important datorita faptului ca acesta confera rezistenta mecanica si astfel montarea mochetei poate rezista mult mai mult in timp daca este montata pe un suport solid de genul: suport de sapa autonivelanta, suport de pardoseala flotanta sau suport de sapa grosiera
Montaj mocheta in hoteluri
Pentru hotelurile de 4 si 5 stele, datorita necesitatii confortului sporit si a lipsei de trafic in zonele de cazare, sunt executate montaje pe gripere. Aceste montaje nu folosesc adezivi, mocheta fiind prinsa mecanic perimetral, iar sub aceasta instalandu-se un strat de undelay, acesta din urma oferind confortul dorit, dand in acelasi timp senzatia de cald si pufos.
Montaj mocheta birouri
In zonele de birouri, acolo unde clasa de confort trebuie sa fie relativ redusa iar rezistenta la trafic trebuie sa fie mare, montajul se realizeaza pe suport solid, necesitand lipirea mochetei pe intreaga suprafata.
Firma noastra ofera solutii complete pentru acoperirea pardoselilor cum ar fi : vanzari mocheta si pvc, vanzari mocheta trafic intens, vanzari mocheta tunsa, vanzari mocheta fir buclat, mocheta hoteluri ,mocheta personalizata, montaj mocheta si covoare pvc (linoleum), turnari de sape autonivelante,vanzari acesorii si adezivi pentru mochete si covoare pvc, montaj plinte mocheta si pvc, etc.
La un raport calitate – pret competitiv serviciile si accesoriile oferite de societatea noastra comerciala satisfac si cele mai exigente gusturi in materie.
Scopul nostru este de a incepe si finaliza cu succes proiectele pe care dumneavoastra le aveti in curs de desfasurare.
Suntem o echipa instruita, cu o experienta vasta in domeniu, marturie stau beneficiarii serviciilor noastre.
Toate produsele si serviciile pe care societatea noastra le pune la dispozitia dumneavoastra, sunt oferite pe baza de contract si sunt insotite de garantie, seriozitate si profesionalism.

Serviciile va sunt oferite indiferent daca mochetele sau covoarele de pvc sunt sau nu achizitionate de la societatea noastra.
Echipele noastre de montaj sunt instruite periodic cu privire la procedurile si procesele tehnologice de aplicare a covoarelor pvc. Suntem aici pentru a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra, pentru a stabili un parteneriat fructuos, ce are ca scop final indeplinirea cu succes a proiectelor.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *