Afaceri online

Ofera cadou momente de profunda relaxare

Recomanda informatia!

O sedinta de masaj poate deveni o  idee de cadou perfecta atunci cand doresti sa infloreasca zambete pe chipurile celor dragi.

Masajul a aparut si a fost practicat inca din timpurile stravechi, din nevoia omului de a-si ameliora durerea prin atingerea zonelor afectate. Aceasta tehnica a fost cercetata si dezvoltata, astfel incat astazi discutam despre diverse tipuri de masaj.

Beneficiile acestuia sunt nenumarate, fie ca ne referim la masaj terapeutic sau la masaj de relaxare. Sedintele sunt extrem de folositoare pentru multiple afectiuni, insa sunt si un prilej de relaxare, ajutand corpul sa isi recapete mobilitatea, iar pielea sa aiba un aspect neted. Masajul de relaxare induce corpul intr-o stare profunda de detensionare si ajuta circulatia sanguina. Activitatea statica si lipsa unui program de exercitii fizice pot provoca dureri de spate cauzate de pozitii defectuoase, iar stresul conduce la contractarea muschilor. Aparitia acestor probleme medicale vor deveni cauza unui randament scazut in cadrul locului de munca.

Optarea pentru un masaj la birou este ideala pentru a scapa de problemele cotidiene si de stresul acumulat in timpul programului. Masajul este executat pe un scaun terapeutic adus de catre specialistii nostri, iar  metodele folosite se concentreaza pe cele mai afectate zone ale corpului. Se va pune accent pe  grupele de muschi de la  spate, maini, brate, umeri si de asemenea  pe  zonele gatului.

Pentru a ne bucura de aceste beneficii in ambientul propriei locuinte putem opta pentru un masaj la domiciliu. Perfect pentru cei ce nu au timp sa se deplaseze la un salon sau pur si simplu prefera intimitatea oferita de propriul camin, acest masaj se aseamana cu o oaza de relaxare.  Avem insa momente in care ne dorim sa incepem ziua intr-un ritm energic si plini de entuziasm. Masajul ayurvedic, extrem de benefic pentru organism, ne va reda aceasta stare de bine. Rolul principal al acestui masaj este acela de a energiza corpul, de a elimina toxinele si de a inlatura tensiunea musculara.

Ofera celor apropiati posibilitatea de a se bucura de terapii ce vor inlatura efectele sedentarismului. Demonstreaza-le aprecierea ta si ofera cadou momente de profunda relaxare, benefice pentru orice varsta.

Activitati-Cadou Supermarket

http://www.activitati-cadou.ro

e-mail:contact@activitati-cadou.ro

telefon:021 5688886

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *