Afaceri online

Copiatorul Bizhub 215, la pret mic pe ecopier.ro

Recomanda informatia!

Nu e chiar asa de usor sa alegi un copiator. Aceste echipamente sunt destul de scumpe si trebuie sa acorzi o maxima atentie procesului de achizitie. Plus ca trebuie sa te gandesti cu atentie la ce functii vei folosi si sa cumperi un copiator care sa iti satisfaca nevoile pe deplin.

Specificatii tehnice Bizhub 215

Un copiator foarte performant este si Bizhub 215, produs de celebra companie Konica Minolta. Acest copiator are procesul de copiere bazat pe un transfer laser electrostatic, sistemul tonerului fiind unul polimerizat, de tipul Simitri HD. Viteza de copiere a unui pagini A4 este de pana la 21 pagini cpm, iar in ceea ce priveste paginile A3, viteza e de maxim 7.8 cpm. Prima pagina alb negru este copiata in mai putin de 6.5 secunde in vreme ce timpul de incalzire este cu putin sub 15 secunde. Konica Minolta Bizhub 215 are o rezolutie de copiere de 600 x 600 dpi, una ce se incadreaza in limitele normalului.

Pret, functii si performante

Printre functiile pe care le inglobeaza Konica Minolta enumeram functiile 2in1, 4in1, copiere card ID, deplasare sau steregere imagine, copiere carte, inregistrare program sau rotire imagine. Scannerul are o viteza de scanare a paginilor colo de pana la 20 opm, in vreme ce pentru paginile alb negru viteza de scanare creste pana la 46 opm. Formatele de fisiere suportate sunt PDF, JPEG si TIFF.

Copiatorul Bizhub 215 are un pret de aproximativ 2800 lei pe www.ecopier.ro, fiind o alegere foarte buna pentru cei cu un buget ceva mai redus. Intregul sistem are o memorie standard de 128 MB, volumul de copiere / printare recomandat pe luna fiind de aproximativ 3000 de coli. De asemenea ar mai fi de mentionat ca Bizhub 215 cantareste 26,5 kg.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *