Asigurare locuinta Premium de la Gothaer

Recomanda informatia!

Gothaer este o firma de asigurari si reasigurari ce ofera o polita de asigurare complexa si flexibila pentru locuita ta, astfel incat aceasta sa fie pe de plin protejata. 

Asigurarea facultativa a locuintei Casa Mea Premium este o asigurare ce acopera riscuri precum locuinta, dar si instalatiile fixe ce asigura functionarea, precum si anexele acesteia, bunurile din locuinta de la mobilier, pana la articolele de incaltaminte si imbracaminte, dar si raspunderea civila pentru toata familia ta. 

Riscurile asigurate de polita Casa Mea Premium

In ceea ce priveste locuinta si bunurile acesteia sunt acoperite toate pagubele survenite dintr-un incendiu, tranzet, explozie sau cadere de corpuri. In ceea ce priveste calamitatile naturale asigurate suntem scutiti de daune survenite din furtuna, alunecari de teren, grindina, vijelie,zapada, etc.. Alte riscuri care sunt cuprinse intr-o astfel de asigurare sunt furtul, riscurile politice incluzand aici revoltele, grevele, vandalismul, distrugerile provocate de animale, de lovirea unui autovehicul, dar si pagubele produse de autoritati de exemplu pompieri. 

Raspunderea civila acopera mebri familiei tale de la sot sau sotie, copii, bunici, precum si alte rude sau persoane care locuiesc cu tine in locuinta. 

Riscurile acoperite de asigurarea Gothaer sunt de 3000 de euro pentru bunuri si 1000 de euro pentur raspunderea civila.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *