Afaceri online

Magazin online – cum sa iti maresti cifra de afaceri

Recomanda informatia!

Didier Mayeur, expert in e-commerce, ne ofera cele mai bune sfaturi pentru ca cei care detin un magazin online sa isi mareasca cifra de afaceri. Iata-le.

Gandeste « mobile first »

Google privilegiaza site-urile online care sunt adaptate tuturor tipurilor de device-uri si gadget-uri actuale. Un sfert din traficul de pe magazinele online provine de pe telefoanele inteligente. 37% din cumparaturile online se fac de pe smartphone-uri. Pe scurt, dezvoltarea unui site dedicat si telefoanelor mobile iti permite sa fii prezent acolo unde sunt si clientii, sa oferi o navigare de calitate.

Creeaza vanzari flash

Ceea ce inseamna ca trebuie sa iti dinamizezi magazinul online pentru a stimula cumparaturile impulsive si sa creezi atractivitate datorita unor oferte atractive de afaceri. Atentie insa, trebuie sa personalizezi mesajul si oferta: este conditia sine qua non pentru a-ti mari rata de conversie intr-un mod semnificativ.

Integreaza un pop-un promo pe pagina de pornire

Folosite in mod corect pop-ups-urile nu sunt considerate intruzive pentru internaut si permit scoaterea in evidenta a unei promotii. Este posibil sa realizezi o conversie de pana la 50%, cu 50% in plus mai mult de fapt cu ajutorul unui pop-up promotional pe pagina de pornire. Aceasta tehnica permite captarea atentiei vizitatorilor, este unealta ideala mai ales pentru produsele aflate in stoc de mai multa vreme. Pentru un plus de eficienta, specialistii ne recomanda sa personalizam un pop-up in functie de parcursul utilizatorului. Studiile arata faptul ca 67% din internauti au adaugat deja un produs unei comenzi pentru a putea adauga un cod promo.

Ofera livrare gratuita

Numerosi sunt cei care comanda anumite produse doar cand vad ca livrarea este gratuita daca comanda peste o anumita suma. De aceea, este absolut necesar ca intr-un newsletter trimis sa introduci acsest element important, livrarea gratuita.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *